ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol

Fútbol

Dimecres, 21 Febrer 2024 14:26

Llagostera es prepara per acollir el MICFootball

Publicat per

Llagostera serà una de les 40 seus del MICFootball (MIC - Mediterranian International Cup), el prestigiós torneig de futbol base internacional que cada Setmana Santa, porta a la Costa Brava a algunes de les pedreres més potents del món. Enguany Breda, Celrà, Maçanet de la Selva i Vilamalla s’incorporen a la 22ª edició del campionat, que tindrà lloc entre els dies 26 i 31 del proper mes de març. Els 412 equips participants i els més de 8.000 jugadors disputaran un total de 1.012 partits en 56 camps repartits per tota la demarcació, entre ells Llagostera. Properament podreu consultar el calendari de partits.

El Club Base Llagostera ha tancat la temporada 22-23 fent una valoració molt positiva. L’acte ha tingut lloc al Teatre Casino Llagosterenc on també s’ha presentar la nova temporada. Durant l’acte l’alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs, ha felicitat al Club i ha lliurat la copa de campions de Lliga a l’equip Aleví.

El club de futbol llagosterenc també ha homenatjat a l’exentrenador Edu Fernàndez pels seus anys de dedicació i ha agraït la feina i suport de l’equip tècnic, jugadors, famílies i patrocinadors.

El camp municipal de Llagostera ha acollit aquest cap de setmana el 2n Torneig de futbol 7 organitzat pel Club Base Llagostera. Hi han participat un total de 20 equips, consolidant i garantint l’esdeveniment com a una cita anual del Club.

El premi de 1000 euros se l’ha endut l’equip “Los Humildes”, de Girona.


L’equip aleví del Club Base Llagostera està a un pas de proclamar-se campió de Lliga de la seva categoria. Després d’una excel·lent temporada on l’equip ha guanyant tots els partits disputats, aquest dissabte s’enfrontarà amb la Penya Bons Aires, que ocupa la segona classificació. Si els llagosterencs guanyen es convertiran en flamants campions i en ser el primer equip del Club Base Llagostera que guanya una Lliga.

Des del Club i famílies dels jugadors s’ha fet una crida per animar l’equip des del Camp Municipal de Llagostera. El partit es disputarà a les 12h.


Seguint amb els valors fundacionals del FC Base Llagostera, avui s’ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Ramon Noguera, perquè les seves jugadores i jugadors formin part del club llagosterenc. “Aquest conveni persegueix arribar a la màxima integració possible de les persones amb altres capacitats i fer del nostre club un petit i humil espai on tothom s'hi senti acollit”, tal i com ha explicat el president del FC Base Llagostera, Josep Aliu. La signatura ha tingut lloc a les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal aquesta tarda, amb la gerent de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich.
Dilluns, 21 Novembre 2022 08:00

V Torneig de Futbol Sala

Publicat per
El proper diumenge 18 de desembre tindrà lloc el V Torneig de 12 h de Futbol Sala al Pavelló d’Esports Josep Mir, organitzat pel Club Futbol Base Llagostera. Els equips han d’estar formats com a mínim per 8 jugadors i cal ser major de 16 anys. Hi haurà 600 euros amb premis que es repartiran els 3 primers classificats.

Les inscripcions es poden fer fins al 9 de desembre.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar.

Divendres, 19 Agost 2022 08:04

El Club Base Llagostera comença la pretemporada

Publicat per
El CF Base Llagostera escalfa motors per iniciar la temporada 2022-2023. El primer equip ha començat aquesta setmana els entrenaments i aquest cap de setmana es disputaran dos partits amistosos. El primer partit serà dissabte a les 18h al camp municipal, entre el Base Llagostera i el Sauleda i el segon serà diumenge, també a les 18h, a Celrà.
El camp municipal ha acollit aquest dissabte el torneig local de futbol organitzat pel CF Base Llagostera. Hi han participat un total de 10 equips que han estat jugant de les 9 del matí a les 9 del vespre. L’equip Tattos del Tet ha guanyat els 1.000 euros de premi.
Dijous, 16 Desembre 2021 07:29

Tot a punt pel Torneig de 12h de Futbol Sala

Publicat per
Un total de 14 equips disputaran aquest diumenge, 19 de desembre, el Torneig de 12h de Futbol Sala, organitzat pel Club Base Llagostera. Els partits s’iniciaran a les 8 del matí, al Pavelló d’Esports Josep Mir, fins a les 8 del vespre. Hi haurà servei de bar i premis pels 3 primers classificats. L’entrada és oberta a tothom.

El club ha emès un comunicat on informa del seu acord amb l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

El futbol base de la UE Costa Brava es fusiona amb el CE Cristinenc per tal de donar cabuda a tots els jugadors i jugadores, que competiran sota el nom d’Unió Esportiva Cristinenc-Costa Brava i la seva seu serà únicament a Santa Cristina d’Aro.

Podeu llegir el comunicat aquí. 

Pàgina 1 de 22