ELPOLLTV

Div19072024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop

Horòscop

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Fas algunes compres per internet i pots passar-te del pressupost. Et trobes amb un bon amic al restaurant i us poseu al dia. Et sents atret per una persona de signe d'Aire.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Et reafirmes mitjançant la paraula de manera contundent i podries ficar-te en un embolic. Al sector laboral vius diversos canvis que poden posar a prova la teva paciència.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Amb Mercuri en conjunció a Urà sents que has de passar a l'acció pel que fa als teus assumptes. La xerrada amb un germà o germana t'ajudarà a veure les coses més clares.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Coneixes una persona més gran que tu amb la que pot sorgir molta atracció. Si no arribes a final de mes demanes un augment de sou o bé cerques altres opcions laborals.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): El Sol en conjunció a Venus facilita la solució d'algun problema, l'inici de relacions o que et facis un canvi d'imatge. Si viatges per feina, vigila bé les teves coses.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): T'interesses per alguna nova filosofia o bé t'obres a noves maneres de viure la vida i fas canvis. Al sector laboral podries haver de prendre importants determinacions.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Si tens un problema personal que et preocupa, cerques a un bon amic per parlar-ne. En aquests dies pots topar-te amb persones malhumorades i et tocarà ser pacient.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): A la feina pots viure un conflicte d'interessos amb algú i hauràs de posar límits. Dies intensos amb els fills, entre els assumptes seriosos, la diversió i la complicitat.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): En l'amor les coses no acaben de sortir com voldries i poses energia en altres assumptes més urgents. Vius alguna experiència que amplifica la teva curiositat d'aprendre.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Per algun motiu pots no sentir-te a gust a casa i et planteges fer millores o fins i tot un trasllat. L'amor pot sorgir amb una persona vinculada al sector professional.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Amb la conjunció Mercuri/Urà per Casa IV pots viure canvis voluntaris o inesperats, que podrien acabar amb una mudança o amb l'entrada de noves persones a la família.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Pots trobar la solució a un problema que tens des de fa temps, de manera intuïtiva. Et sents més accelerat i la teva capacitat de treball augmenta. Fas una nova amistat.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Si estàs enamorat et sentiràs inclinat a escriure per expressar el que sents. Fas amistat amb un nou veí d'origen estranger. Possible visita a l'òptic per renovar ulleres.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si has fet bondat en els darrers mesos, gaudeixes d'alguns estalvis i prepares les vacances. La parella et sorprèn amb un vessant de la seva persona que no coneixies.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Amb Venus al teu signe et sentiràs més a gust amb tu mateix o cercaràs com millorar la imatge. Pots tenir un somni que semblarà real i que et parlarà de cap o vols anar.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Hi ha coses que has d'atendre i que estàs deixant de banda, però ja comences a moure fitxa. Vius una experiència telepàtica amb una persona, possiblement de la família.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Trobada amb amics d'infantesa o joventut. Si tenies poques ganes de fer coses noves passes a una etapa més positiva. Inicies un pla d'estalvi per estar més tranquil.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Una persona d'edat avançada pot donar-te la clau per resoldre un problema. En una celebració, com ara un casament, pots conèixer algú que et seduirà amb el seu encant.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Bon moment per aclarir malentesos i per recuperar la relació amb algú de la família política. Dies de gestions administratives, pagament d'impostos o liquidació de deutes.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Coneixes una persona que t'atrau i que et fa ballar el cap, però et mostres prudent i vols conèixer-la millor. Si tens negoci propi fas canvis per augmentar els ingressos.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Amb Venus a Casa VII algú que ja coneixes pot fer-te saber que té interès a tenir una relació amb tu. Vols tancar algunes portes del teu passat per renovar il·lusions.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Es preveuen millores en l'àmbit de la salut i en el sector laboral. Et planteges fer canvis d'arrel a la teva vida i saps que no serà senzill, però tampoc tens pressa.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Bon moment per reciclar i donar una segona vida a alguns objectes. Venus per la Casa V pot portar un nou amor o que coneguis a algú amb qui sentiràs una gran afinitat.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Vols fer uns canvis a la decoració de casa i surts a comprar el que necessites. Si has posat una mica de pes, comences a fer més exercici, possiblement en companyia.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots sentir la necessitat de controlar les teves paraules perquè has après que la precipitació i parlar de més, t'acaben perjudicant. Compte amb l'excés de velocitat.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Podries emprendre una acció guiada per pensaments negatius o pel desig de venjança. Tens plans futurs pel sector laboral i que vols dur a terme contra totes les adversitats.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): PER MOLTS ANYS! El Sol entra al teu signe i comença un nou període vital. Inicies el nou any amb dubtes i amb algunes inquietuds pel futur econòmic i et mostres prudent.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La irritabilitat pot créixer davant algunes coses que no surten com voldries. Augmenten les amistats femenines. El contacte amb persones més joves pot resultar enriquidor.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Coneixes una persona amb qui renoves l'esperança de viure l'amor. No et precipitis i gaudeix del moment. Si fas esport, vas més enllà i t'interesses per la competició.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Vas deixant enrere algunes angoixes. El Sol transita per la Casa X i si a l'àmbit laboral no et sents satisfet, cercaràs una altra feina o com millorar la que ja tens.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Etapa de transformacions vàries, des de renovar els mobles a canviar les conviccions. Algú pot intentar abusar de la teva confiança i hauràs de posar límit i distància.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): S'activa el sector material i pots fer una inversió com ara comprar un habitatge o apostar per un negoci. Si has viscut una situació tensa amb un familiar, passes pàgina.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): El Sol entra a Casa VII i augmenta el teu protagonisme. Ets ben rebut i considerat allà on vas. Bon moment per posar energia en la difusió d'un projecte o per trobar parella.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Cerques un millor tractament o uns hàbits més adequats per la teva salut. Si et sents decebut amb una persona, potser serà millor seguir el teu camí i no esperar res més.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): T'agradaria alliberar-te de persones que no et deixen mostrar tal com ets. Si havies decidit deixar algun vici, podries fer-te enrere i esperaràs a un millor moment.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Alguna cosa et fa rum-rum i no et deixa tranquil. Potser cal posar energia en altres assumptes. Vigila els missatges de mòbil o e-mail, perquè poden intentar estafar-te.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Nova etapa pel que fa a l'economia. Podria ser que percebis més sou o que hagis decidit fer algun tipus d'inversió. En l'amor et toca donar el primer pas i jugar-te-la.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Per controlar l'estrès podries fer una llista del que és realment prioritari. Bons dies per aprendre a desconnectar i a practicar el sentit de l'humor en bona companyia.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Pots haver patit una decepció amb una amistat i medites sobre el que ha passat. Entre somnis pots tenir la inspiració que ara necessites per posar rumb a la teva vida.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La Lluna Creixent obre nous horitzons i si estaves una mica cansat de fer cada dia el mateix, es donen noves oportunitats, sobretot pel que fa al sector professional.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Fas el lloc de treball més agradable amb alguns petits canvis. Millora la relació amb una persona de més edat que tu, que podria ser el pare o un cap del sector laboral.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): En l'amor estàs escèptic i dubtes de si trobaràs la persona adequada. Pots tornar a ser pare/mare o bé et planteges adoptar. Gestions vinculades a qüestions patrimonials.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Període més actiu, sempre hi ha coses a fer. Et pots sentir més enèrgic i combatiu. En l'amor pots estar bloquejat i si no tens parella, prefereixes continuar estant solter.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Pots sentir la gent una mica absent i que et costa apropar-t'hi. Aprofita per fer introspecció. Una escapada de cap de setmana pot recuperar-te de l'estrès laboral.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Mires el sector immobiliari perquè t'agradaria traslladar-te a un habitatge més gran. A la feina pots viure situacions rares o inesperades i alguna acabarà sent favorable.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Estàs tip de conductes abusives i posaràs límits a més d'una persona. Et trobes amb una amistat, però podria ser que aquesta persona tingui un interès més aviat romàntic.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Tens la necessitat de reafirmar-te i de fer-te valer per preservar els teus objectius i energia. Podries sortir a comprar un nou electrodomèstic o un nou aparell de TV.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Possible estira-i-arronsa per diners al terreny laboral. El silenci serà un bon aliat per establir un millor diàleg intern i per estructurar millor els teus objectius.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots sentir-te atret per algú i això et provoca una forta obsessió que mantens en silenci. Una persona de més edat que tu t'ofereix un bon consell en el moment adequat.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): La Lluna Nova al teu propi signe t'inclina a viure més connectat a les emocions. Vols millorar la teva imatge i vas a la perruqueria o et fas algun tractament estètic.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Possible bon moment professional amb noves il·lusions o un projecte amb el qual t'identifiques. T'apuntes a ioga o a algun tipus d'activitat que t'ajudi a equilibrar-te.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Fas plans per les vacances d'estiu. Aquest any no vols deixar-ho per a última hora. Vols posar-te al dia i surts a comprar algun aparell com ara un nou mòbil o un ordinador.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si a la feina hi ha mal ambient, arriba una treva i algun pacte o acord. En un viatge coneixes una persona que et resultarà atractiva i amb qui es podria donar una relació.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Temps d'introversió. Pots trencar amb persones que no t'aporten gaire. Trucada o visita d'un amic que t'alegra molt. Has d'anar a un àpat o festa de la família política.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Algú desapareix o et deixa de parlar sense que sàpigues que ha passat. El temps ho dirà. Si tens fills d'una anterior relació, accepten positivament la teva nova parella.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): La Lluna Nova a Casa VII confirma que vius una etapa d'expansió social. Si tens parella i la relació s'havia tornat una mica monòtona us podeu posar d'acord per revifar-la.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Penses en tu i en les teves necessitats, no tant en fer contents als altres. Vols emprendre una aventura laboral en solitari, però no les tens totes i prefereixes esperar.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Moments inoblidables amb els fills. Cerques activitats pel temps de lleure, com ara l'esport, la música o l'art. Desprens més atractiu i hauràs de dir no a més d'una persona.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): L'economia pot posar-te de mal humor i cerques la manera de desconnectar dels problemes. Podria haver-hi un malentès amb algú de la família. Mira de ser clar i concís.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Amb diversos planetes a Casa III, fas més contactes. Si ets introvertit, tens més ganes de comunicar-te. Vigila la correspondència, podries perdre't un missatge important.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): L'economia et preocupa i si tens deutes vols liquidar-los per estar més tranquil. Et sents força inspirat i et poses a pensar en la manera de viure d'un talent artístic.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): La conjunció Júpiter/Urà al teu signe es pot sentir especialment pel que fa a la percepció que tens del futur i voldràs alliberar-te del que ja no funciona a la teva vida.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Et pot costar dormir, però també tens moments de gran revelació i intuïció. Amb la parella podeu tenir diferents creences religioses/espirituals, però tot serà parlar-ho.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Molta energia a Casa XI i el futur pot canviar d'un moment a l'altre. Temps de canvis. Aparques una mica el teu costat emocional i prens decisions d'allò més pràctiques.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si havies començat una relació, sembla que algunes diferències us posaran a prova. Pots tenir una oferta laboral inesperada i que t'obligaria a viure a un altre indret.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Hi ha assumptes molt personals que t'agradaria explicar a algú. La conjunció Júpiter/Urà a Casa IX pot propiciar un canvi d'estil de vida i una renovació de conviccions.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Pots recuperar uns diners que et deuen, rebre un premi de loteria o fins i tot haver de gestionar una herència. Si cerques parella, pot aparèixer una persona de signe Àries.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): La conjunció Júpiter/Urà a Casa VII pot portar una nova parella que podria ser més jove que tu. Bon moment per promocionar un negoci o donar a conèixer les teves creacions.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Si a la feina hi havia mal ambient amb els companys o algun cap, entres en una etapa més tranquil·la. Període ideal per fer neteja a fons i desprendre't del que ja no uses.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): La conjunció Júpiter/Urà al sector afectiu pot inclinar a una nova manera de viure les relacions i ara potser prefereixes sentir-te més lliure, sense tants compromisos.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): La conjunció Júpiter i Urà pot haver-te deixat pensant en quin futur vols, però tot i que això suposa deixar llocs i persones enrere, continues amb els teus objectius.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Moment de tensió sexual amb una amistat, que no sabràs molt bé com resoldre. T'interesses per aprendre un nou idioma. Pots fer una nova amistat amb algun dels teus veïns.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Penses en una persona del teu passat sentimental i t'agradaria parlar-hi. Poses atenció a la teva dieta perquè vols perdre pes. Possible inversió compartida amb la parella.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): PER MOLTS ANYS! El Sol entra al teu signe i renoves energies i il·lusions. Si has de prendre decisions importants, no fas gaires càlculs, més aviat escoltes la teva intuïció.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Penses en el passat i en quins aprenentatges t'ha donat per no haver de repetir experiències. Voldries formar un grup o associació amb persones que sentin i pensin com tu.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Si les coses a la feina no van gaire bé, a hores d'ara ja saps amb més certesa que has de moure fitxa i cerques altres opcions. Fas gestions per rebre un crèdit o hipoteca.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Amb el Sol transitant per Casa X no pots demorar més els assumptes professionals pendents. Si treballes per algú altre, podries assolir més responsabilitats i autoritat.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Apareix el teu costat més sensible que col·labora positivament en l'anàlisi de diverses situacions. Pots deixar un deute saldat. Tens un "crush" amb algú de més edat que tu.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Entres en una nova etapa, però de moment prefereixes portar-ho en silenci. Dies de moure papers i fer algunes feixugues gestions administratives. Escapada en parella.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): S'activa el sector social amb més trobades i coneguts. Si tens una relació, un dels dos no vol deixar la solteria de moment. Tens notícies d'un antic company de feina.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Entres en una nova fase laboral. Poses el focus en la salut i si alguna cosa no va del tot bé, comences tractament. Caminar pot ajudar-te a meditar i a depurar objectius.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): El Sol transita la teva Casa V i això obre la porta a l'amor i a una millor relació amb els fills. També és una etapa força creativa i fèrtil pels artistes i escriptors.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Si ets dels que acostuma a anar per lliure, aquests dies potser hauràs de dedicar part del teu temps a assumptes familiars. Recuperes el diàleg amb un germà o germana.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Vens d'unes setmanes de patir per l'economia, però ara toca descansar. Escriure o fer llargues passejades seran una bona teràpia. Vas a un àpat o una festa amb amics.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Estàs aprenent el valor de la paciència i ho apliques a la teva vida diària, sobretot a la feina. La pràctica d'exercici físic t'ajudarà a dormir i apaivagarà l'ansietat.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si tens parella feu plans futurs. Això podria ser un negoci plegats, un viatge o anar a viure junts. Amb l'arribada del bon temps, deixes el sofà i surts més a passejar.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Amb Mercuri retrògrad tendeixes a la introspecció i això t'ajuda en el teu camí cap a l'autoconeixement. Entre les teves amistats hi ha algú que et mirà amb interès romàntic.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Possible atracció per una persona vinculada al teu sector laboral, però per ara, només l'observes. Si tens por al futur perquè el veus incert pots millorar el teu present.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si una cosa no surt com vols pots enfadar-te molt, però també podràs aprendre a gestionar la frustració. Una xerrada amb algú del teu passat pot resultar reconfortant.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Mercuri retrògrad porta l'atenció cap al passat. Penses en algú que vas deixar enrere i amb qui t'agradaria parlar-hi de nou o també valores recuperar un projecte laboral.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Si amb la parella les coses no estan gaire bé us podeu donar una nova oportunitat. Millorar petits hàbits del dia a dia pot ser beneficiós per la teva salut en general.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Els fills posen a prova la teva paciència. Parles de negocis amb un amic per emprendre alguna cosa plegats. Et sents atret per algú, però no vols ficar-te en embolics.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Si en l'amor no et va bé, posa energia en altres àrees de la teva vida. Et sents connectat a les teves aspiracions i poses el focus en un projecte personal/professional.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Et planteges coses importants, com ara d'on vens i cap on vols dirigir-te en els pròxims anys. L'amor pot donar-se amb algú més jove i amb un possible origen estranger.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Despeses extra relacionades amb els fills. Vols fer algunes restriccions pel que fa a la dieta per millorar la salut. Fas algun canvi a la llar perquè es vegi més actual.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Estableixes prioritats i ara mateix la feina està pel damunt d'altres qüestions. Pots rebre uns diners vinculats a la família. Davant la por a no tenir, mira d'estalviar

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots estar acumulant ressentiment i això afecta el teu descans. Sospesa-ho, serà millor passar pàgina. Per poc que puguis fas una escapada a prop del mar o a la muntanya.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): T'integres en un grup de gent per fer activitats i passar-ho bé. L'amor pot sorgir amb una amistat, possiblement més jove que tu. Si tens fills, feu un viatge plegats.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Possible fricció amb una amistat perquè veieu les coses de manera diferent. A la feina poses molta energia per millorar. Si treballes per algú altre, se't recompensa.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Sents l'obligació de viure en consonància amb qui ets i deixes enrere una feina o amistat amb la qual ja no connectes. Algú pot confiar-te un secret i tocarà ser discret.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si tens una relació estable, pots valorar si vols seguir o no. La mort d'un conegut pot fer que et plantegis moltes coses. Et sents més connectat a la teva part espiritual.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Si has iniciat una relació recentment, podeu descobrir algunes diferències, però això no ha de ser negatiu. Bon moment per indagar més en les teves debilitats i fortaleses.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): En el sector laboral deixes enrere moltes obligacions i vas cap a una etapa més tranquil·la. La parella pot estar molt centrada en qüestions personals/professionals.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): En aquests dies podràs gaudir de passar més temps amb els teus fills. Si has fet "match" amb algú a una aplicació de cites, us veieu cara a cara. Fas més activitat física.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Voldries fer canvis al sector laboral perquè et sents estancat, però si no mous fitxa, les coses continuaran igual. T'interesses per la medicina natural i per millorar hàbits.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Vols guardar certes coses només per tu. Expressar-te mitjançant l'art o la música serà alliberador. Si et sents sol, cerca gent amb interessos comuns, segur que en trobes.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Sents una forta intuïció sobre com guanyar més diners o en quin negoci invertir. La xerrada amb una persona més jove que tu pot despertar nous interessos o fer-te pensar.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Si normalment prefereixes deixar-te portar, ara vols tenir-ho tot lligat abans de passar a l'acció. Possible coqueteig amb un veí o algú a qui coneixes fent un trajecte.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): PER MOLTS ANYS! El Sol ha entrat al teu signe i comença un nou període. Amb Mart per Casa XII pots estar una mica inquiet. Penses en un canvi de feina, però encara no mous res.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si hi ha una guerra oberta amb algú, intentes fer les paus i si això no és possible, poses distància. Fas algunes compres per la casa per fer-la més bonica i confortable.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): S'obre una nova etapa al sector laboral. Podria ser l'hora de treballar pel teu compte. Molta energia que hauràs de gestionar. L'esport i la meditació seran bons aliats.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La Lluna Plena a la teva Casa IV pot activar assumptes familiars que estaven aparcats. També podries gaudir d'un bon àpat amb alguns parents o amb els amics de sempre.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Els teus pensaments estan en un altre lloc perquè t'has enamorat d'algú que viu lluny. Reforça més la seguretat a la xarxa i vigila les teves coses al transport públic.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Despeses extra. Si tens nens, sortiu de compres i us ho passeu bé. Possible trobada al voltant d'una taula per parlar de negocis o de feina. Planeges un viatge satisfactori.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): El Sol entra a Casa VII i obre una etapa de més activitat social. Si no tens parella, pots despertar l'interès d'algú. Bon trànsit per donar-se a conèixer o fer publicitat.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Saps que hi ha persones que necessiten ajuda i penses a apuntar-te a un voluntariat. Algú del teu passat sentimental et ve al cap i t'agradaria tornar a contactar-hi.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): En l'amor tens les coses més clares i no vols perdre el temps. Pots sentir-te revigoritzat i amb ganes de moure't. Tal com intueixes, una amistat pot no ser del tot sincera.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): A la feina sents que alguna cosa no encaixa i potser hauràs de protegir-te d'un company que no juga net. Gaudeixes més de quedar-te a casa, fent activitats que t'agraden.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): T'agradaria viure d'acord amb les teves idees i si el teu entorn no t'entén, cerques amistat amb gent com tu. Dies de més desplaçaments o fins i tot pots fer un viatge.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Algú pot posar-te a prova, no caiguis al parany. Confia més en la teva intuïció, que és prou potent. Canvis en els hàbits diaris, com ara la dieta, et faran sentir millor.

Pàgina 1 de 6