ELPOLLTV

Diu27052018

Back Estàs aquí:Inici Meteo Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Divendres, 25 Maig 2018 22:32

Supernit a la Biblioteca de Llagostera

Els súpers de Llagostera s'han trobat a la Biblioteca per ajudar a la Nenúfar i la Matoll, a sortir de la Superbiblioteca on s’han quedat tancades. Aquesta iniciativa, per al foment de la lectura entre el públic infantil, s’emmarca en la col·laboració entre el Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Més de 150 poblacions i 270 biblioteques municipals, entre elles la de Llagostera, han participat avui a la Supernit.

El CDR Llagostera i Llagostera Solidària han organitzat una xerrada – taller dedicat a com fer l’objecció fiscal a les despeses militars.

L’acte tindrà lloc aquest divendres, 25 de maig a les 19:30 h, a la sala polivalent del Centre Cultural Can Roig, on hi participarà Xema Moya, membre del Servei d’Informació de l’Objecció Fiscal.


Davant la previsió de pluja anunciada per aquesta tarda, l’Ajuntament ha decidit traslladar l’espectacle infantil i la xocolatada al local polivalent. L’acte estava programat a les 17 h al parc de la Torre. L’espectacle anirà a càrrec de la companyia Cirquet Confetti i la xocolatada del Casal Parroquial Llagosterenc
L'alcalde Fermí Santamaria i el regidor de Cultura Josep Aliu, han inaugurat aquest migdia, l’exposició de treballs de punta al coixí que es podrà visitar durant tots els dies de la Festa Major al local social de La Caixa. L’exposició romandrà oberta els matins de 12 a 14 h i de 18 a 21 h.
Dilluns, 21 Maig 2018 11:57

Floreixen les broques del campanar

Una de les novetats destacades de l’exposició de Llagostera en Flor, és la utilització de les broques del campanar, per fer una de les composicions florals. El treball es pot visitar al soterrani de Ca les Artigues, a la plaça del Mercat.
Diumenge, 20 Maig 2018 22:53

Baixada de carretons amb algun ensurt

Un any més la baixada de carretons ha aplegat centenars de persones al llarg del recorregut, des de la Plaça de Castell fins al Passeig Pompeu Fabra. Un total de 11 carretons hi han participat juntament amb el carretó de la Comissió de Festes. Tot i que s’han registrat algunes topades i bolcades cap persona ha resultat ferida. El premi al carretó més ràpid, ha estat per Enric Pedraza, Marc Gener, Jose Santamaria i David Vilalta, el premi especial pels germans Rusiñol i Berta Peyrecave i el premi a la millor posada en escena ha estat pel carretó dels Cremats de Cassà de la Selva.

Podeu veure una galeria d'imatges des d'aquí.


Solar Casa Energy, situat al carrer Cadí número 1, ha guanyat el Concurs d’aparadors 2018 organitzat per Llagostera en Flor. L’entrega dels premis ha tingut lloc aquest diumenge a la tarda a l’interior de l’església. En la mateixa categoria l’aparador de l’establiment Natura ha estat reconegut amb un accèssit.

El lliurament dels premis, ha anat a càrrec de l’alcalde Fermí Santamaria, acompanyat del regidor de Cultura Josep Aliu i dels hereus i les pubilles de Llagostera. Podeu consultar la relació de premis des d'aquest enllaç

Podeu veure una galeria de fotos amb tots els premiats des d'aquí.


El Grup Excursionista Bell-Matí ha lliurat aquest migdia els premis del 49è Concurs Infantil de dibuix ràpid de la Festa Major. L’acte ha tingut lloc al local social de la Caixa on han quedat exposades totes les obres. Un total de 145 nens i nenes d’edats compromeses entre els 5 i els 14 anys hi han participat. De cada categoria s’han repartit 4 premis. Podeu consultar el llistat de guanyadors des d’aquí.


Els Diables de l’Onyar van tornar a omplir els carrers de Llagostera de pólvora durant el correfoc de Festa Major. El correfoc va iniciar-se a la Plaça del Castell i va finalitzar a la Plaça Catalunya amb un espectacular espectacle que no va deixar a ningú indiferent.

Des d’aquí podeu veure una galeria de fotografies.


Els Castellers de les Gavarres van exhibir-se ahir a Llagostera, acompanyats dels Castellers del Maresme (Maduixots) que van assistir-hi com a colla convidada. Els Castellers de les Gavarres van aixecar diversos castells i pilars a la Plaça Catalunya plena de gom a gom.
Pàgina 1 de 161

FACEBOOK

Estació Meteorològica