ELPOLLTV

Dij18102018

Back Estàs aquí:Inici Notices Humana recupera més de nou tones de roba usada a Llagostera
Divendres, 02 Febrer 2018 09:33

Humana recupera més de nou tones de roba usada a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, ha recuperat 9.411 kg de tèxtil usat a Llagostera al 2017.

Les donacions representen un augment del 5,28% respecte l’any anterior (8.939 kg), confirmant la confiança de la ciutadania per un model de gestió del residu tèxtil amb finalitat social. El tèxtil és la fracció recollida selectivament amb potencial d’aprofitament més gran, per sobre del vidre, el paper, l’orgànica o el plàstic.

La roba procedeix dels tres contenidors d’Humana a la deixalleria on es diposita la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no s’utilitzen i als quals Humana dóna una segona vida. El servei de recollida del tèxtil és gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació dels residus sòlids urbans. L’objectiu de la Fundació és que la recollida selectiva de roba usada i la seva preparació per a la reutilització es consolidin com a part fonamental de la gestió de residus.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK

Estació Meteorològica