ELPOLLTV

Dic17102018

Back Estàs aquí:Inici Notices Una cinquantena de llagosterencs a la Marxa Nòrdica
Dimecres, 16 Maig 2018 22:56

Una cinquantena de llagosterencs a la Marxa Nòrdica

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Una cinquantena de persones han participat a la Marxa Nòrdica organitzada pel Centre d’Atenció primària de Llagostera amb la col·laboració de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament de Llagostera, Can Madí i Nordic Walking Girona. La sortida ha tingut lloc des de la Parc de l’Estació fins a Cassà de la Selva seguint el carril bici.

El Nordic Walking o la Marxa Nòrdica és una manera de caminar on s’inclou no només l’acció de les cames, sinó també la part superior del cos.

Es tracta de caminar impulsant-nos amb dos bastons, uns bastons dissenyats especialment per aquesta modalitat esportiva, simulant l'acció de l'esquí de fons.

Amb una bona tècnica, el resultat és un moviment natural que actua de forma suau però molt efectiva en tot el nostre organisme, aportant-nos múltiples beneficis tan a nivell de salut com de millora de la nostra condició física.

Més de 50 estudis desenvolupats per investigadors científics, a nivell internacional, demostren els efectes positius de la marxa nòrdica, convertint-la en una activitat esportiva apta per a tothom, independentment de l'edat i de la condició física.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK

Estació Meteorològica