ELPOLLTV

Dic17102018

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera disposarà d’un punt públic de recàrrega de vehicles elèctrics
Dijous, 17 Maig 2018 11:51

Llagostera disposarà d’un punt públic de recàrrega de vehicles elèctrics

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
Emmarcat dins el pla d’accions del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible de Llagostera (PAES), aquest mes de maig es finalitzarà la instal·lació d’un punt de recàrrega públic per a vehicles elèctrics.

El punt estarà ubicat al centre del nucli urbà, concretament a la plaça Catalunya.

“Aquesta actuació s’ha endarrerit a causa del nou punt de subministrament elèctric que ha estat necessari ampliar per tal que el carregador funcionés correctament i amb totes les normes de seguretat garantides”, tal i com ha explicat l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria.

El cost total de l’actuació ha estat de 15.279,42€, dels quals 3.000€ estan subvencionats per la Diputació de Girona a través del projecte “Del Pla a l’Acció”.

El punt de càrrega que s’instal·larà és del tipus “semi-ràpid”, tal i com ha explicat la tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera, Nuria Parés.

El seu funcionament serà d’accés lliure i gratuït per aquella gent que disposi de vehicle elèctric i disposi de la targeta corresponen per accedir al punt de càrrega.

L’actuació se suma a les accions de foment de l’ús del vehicle elèctric i la mobilitat sostenible impulsades per l’Ajuntament de Llagostera.

A finals de l’any passat es va instal·lar un altre punt de recàrrega per a ús del vehicle elèctric que l'Ajuntament estrenarà aquest estiu.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK

Estació Meteorològica