ELPOLLTV

Dic17102018

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera garanteix l’escolarització de tots els infants preinscrits al servei de Llar d’Infants Municipal pel al curs 2018-2019
Dimarts, 05 Juny 2018 14:26

Llagostera garanteix l’escolarització de tots els infants preinscrits al servei de Llar d’Infants Municipal pel al curs 2018-2019

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(18 Vots)

La Llar d’Infants El Carrilet, amb una capacitat per a 107 infants, serà suficient per acollir les 93 sol·licituds acceptades durant el procés de preinscripció i per tant no caldrà obrir El Niu.

Així ho ha manifestat l'Ajuntament de Llagostera mitjançant un comunicat publicat a llagostera.cat

Segons el comunicat, tal i com s’ha vingut fent des de l’any 2011, l’Ajuntament de Llagostera ha prioritzat emplenar les places del Carrilet, reservant la llar d’infants El Niu per obrir les aules necessàries per atendre les sol·licituds que sobrepassin la capacitat del Carrilet.

L’Alcalde Fermí Santamaria ha explicat que “la voluntat principal de l’Ajuntament és poder cobrir la demanada d’escolarització del servei de Llar d’infants per a totes les famílies de Llagostera amb un servei de qualitat i accessible per a la majoria de famílies.

La regidora d’Educació, Anna Hereu ha recordat que per fer-ho possible el preu del servei bàsic és de 126 €, situat per sota de la mitjana dels preus d’altres municipis de l’entorn, assumint un dèficit de 234,51 euros per cada infant matriculat.

En aquest mateix sentit, des de fa sis anys, l’Ajuntament de Llagostera disposa d’una línia d’ajuts destinada a les famílies amb necessitats econòmiques que no poden fer front a les quotes mensuals del servei municipal de Llar d'infants.

Les bases de la convocatòria contemplen una rebaixa del 25, 50 o 70% de la quota bàsica mensual segons el nivell d'ingressos de la unitat familiar.

Per al curs 2017-2018 s’hi han destinat 13.261 €. La quantitat per al curs vinent es sabrà un cop resoltes les sol·licituds. De moment hi ha una reserva pressupostària de 23.000 €.

Augment del servei de menjador

En el mateix comunicat, l'Ajuntament explica que donada la creixent demanada dels serveis extres de la llar d’infants, com per exemple el menjador, l’Ajuntament de Llagostera està estudiant la possibilitat d’ampliar-ho per així poder cobrir el 100% de sol·licituds d’aquest servei, actualment fixat en 50 places.

Enguany la demanada ha estat de 59 i per tant 9 d’ells han quedat en llista d’espera.


Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors
 • Convidat (L)

  En resposta a: Convidat (LL) Permalink

  Veurem si es confirma que hi ha tanta demanda com diuen les preinscripcions, no sigui que s'hagin inflat per poder muntar soroll. Em consta que s'ha demanat a les famílies que inscriguin nens al menjador, encara que no hi acabin anant. Tot sigui per fer pressió. Ja veurem quants en queden de veritat quan començi el curs.

 • Convidat (Paloma)

  En resposta a: Convidat (LL) Permalink

  Ja hi ha hagut varis intents de ludoteques privades a Llagostera i totes han tancat.

 • Convidat (Cap Gros)

  En resposta a: Convidat (LL) Permalink

  Si parles com a mínim que siguin coses certes, en Lorey Money NO es paga amb diners de l'Ajuntament. La Comisió de Festes té patrocinadors per sufragar aquest esdeveniment, que per cert, és multitudinari! De fet es va voler fer així per evitar sentir ximpleries com la que has dit!

 • Convidat (Comi)

  En resposta a: Convidat (LL) Permalink

  No barregis naps amb cols. En Lorey Money no el paga l’ajuntament. Per cert, aquest any com és que la penya de la grenya no s’ha queixat? Potser perque és negre?

 • Convidat (F.)

  Permalink

  Tots aquets que dieu que es una despesa, que si es malbarat etc...
  Espero que no us passi mai, però imagineu-vos que per mala sort, quan sigueu grans us hagin d'ingressar en una residencia d'avis, que hi hagi poc personal, sempre complint la llei i els ratios, però que aquest personal no arribi a tot. Imagineu-vos que no us podeu moure i que el presonal fan el que bonament poden però només us poden canviar el panyal una vegada al dia... Us ho imagineu? i a sobre que us diguin que no s'hi pot fer res pq sou una despesa...
  A mi personalment no m'importaria que des de l'Ajuntament es desitinesis més diners per solucionar-ho pq per sobre de tot, existeix una cosa que es diu empatia!!

 • Convidat (Ratolí)

  En resposta a: Convidat (F.) Permalink

  Estàs dient que les educadores no podran atendre els nens de forma correcta? enserio? t'ho han dit elles?

  Deunidó

 • Convidat (F.)

  En resposta a: Convidat (Ratolí) Permalink

  Estic dient q és evident que quan menys nens tinguin,més fàcil ho tenen per fer la seva feina, això només cal ser pare per entendre-ho.
  Les educadores ho fan fantasticament, sort d,elles, és desviuen pels nostres fills, per això també lluitem, pq l,administració els ajudi a treballar en millors condicions!!

 • Convidat (pepe)

  Permalink

  No entenc perque em de pagar dues llars d infants si una no queda plena. cal ser curos en la despesa, sobretot a Llagostera que es un poble amb pocs ingressos. Si anem per aquesta via de gastar sense limit voteu en Navarro les properes eleccions, que us apujara les contribucions un 200% com quan era concejal dhisenda den Posti

 • Convidat (Toni Navarro)

  En resposta a: Convidat (pepe) Permalink

  Bon dia Pepe. Les meves dades no coincideixen amb les teves. M'agradaria que ens poguéssim trobar i contrastar-les. Si la puja de contribucions va ser la que comentes, no tindré cap inconvenient a reconèixer-ho

 • Convidat (pepe)

  Permalink

  Ara veig que el problema no es la falta de places, resulta que sou tant dropos que no voleu anar a 500 metres mes avall.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK

Estació Meteorològica