ELPOLLTV

Dic17102018

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Ajuntament recupera un tram de la muralla amb l’enderroc d’una casa
Divendres, 08 Juny 2018 07:37

L’Ajuntament recupera un tram de la muralla amb l’enderroc d’una casa

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
L’Ajuntament ha expropiat la casa situada al carrer Processó núm. 14, que es troba adossada a la muralla del Castell amb la finalitat d’enderrocar-la.

L’edificació, amb superfície construïda total de 98,32 m2, es troba recolzada a la muralla medieval en el tram que envolta l’antic castell, on actualment si ubiquen les dependències municipals.

El seu enderroc permetrà completar l’alliberament de la muralla en aquest tram, ja previst en el planejament com a espai lliure d’edificació.

L’expropiació, prevista dins del Pla de Barris, s’ha fet d’acord amb el propietari de la finca per un preu just d’expropiació fixat en 72.000 €.

L’enderroc de la casa es portarà a terme en els propers dies. En la mateixa actuació es rehabilitarà el tram de muralla afectat i s’acondicionarà la part de zona verda ocupada actualment per la casa.

El tractament de la muralla i de la zona verda serà el mateix que es va portar a terme a la resta de la muralla i completarà l’alliberament de tota la part de muralla prevista en el planejament urbanístic, tal i com ha explicat l’arquitecte municipal, Carles Soler.

Segons el projecte redactat pels serveis tècnics municipals, les actuacions d’enderroc, rehabilitació de muralla i condicionament de zona verda tenen un cost previst de 47.743 €.

Aquestes actuacions s’inclouen dins el projecte del Pla de Barris, subvencionades amb el 75% per la Generalitat de Catalunya.

El termini d’execució dels treballs és de 15 dies i l’enderroc començarà la setmana vinent.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK

Estació Meteorològica