ELPOLLTV

Dij13122018

Back Estàs aquí:Inici Notices La reforma del carrer Constància el convertirà en zona de vianants
Dijous, 12 Juliol 2018 09:27

La reforma del carrer Constància el convertirà en zona de vianants

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
L’Ajuntament de Llagostera té previst iniciar a principis d’agost les obres de reforma del carrer Constància comprès entre el Passeig Tomàs Boada i el carrer Barcelona. Les obres s’han adjudicat per un import de de 147.257,51 €.

“Un dels principals problemes a resoldre en aquest carrer és l’accessibilitat i la circulació de vianants en condicions de seguretat degut a les voreres existents molt estretes” tal i com ha explicat l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria. L’alcalde i els serveis tècnics municipals van reunir-se divendres passat al vespre amb els veïns del carrer per tal d’explicar els detalls del projecte.

El projecte planteja la reordenació de tota la calçada, les voreres i els aparcaments així com la renovació dels serveis i la substitució de la totalitat dels paviments amb l’objectiu de resoldre els problemes d’accessibilitat mitjançant una plataforma única, tenint en compte la poca amplada del carrer. Un cop finalitzin les obres es preveu restringir el pas pel carrer només als veïns del carrer amb la instal·lació d’un sistema de control per càmeres.

L’obra està subvencionada pel Fons de Cooperació Econòmica de la Diputació de Girona amb un import de 103.923 €. Es preveu que les obres comencin aquest la primera setmana d’agost amb un termini d’execució de 3 mesos.


Participants a la conversa

 • Convidat (Anna)

  Permalink

  Bones, Veig molt bé que l'ajuntament vulgui millorar la circulació de vianants del poble. Però no creieu que això compliqués una mica la sortida des de el passeig? Crec que el carrer té l'amplada suficient per poder ampliar les voreres i deixar un carril per a cotxes. Tot i això trobo molt bé que l'ajuntament prengui mesures al respecte ... perquè és impossible passar per aquest carrer amb un carret de nadó ... sempre hem de passar per mig del carrer.

 • Convidat (Laura)

  En resposta a: Convidat (Anna) Permalink

  Potser podrien canviar de sentit el Tomàs Boada. Si no la sortida ja es pot fer per Pau Casals. Ara el dia de mercat potser serà complicat, si cotxes i camions han de pujar pel Concepció. Suposo que ja ho han estudiat.

 • Convidat (Veí)

  Permalink

  Per fi, algú pensa en aquest carrer! Un dels més trànsitats i oblidats per l'administració.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK

Estació Meteorològica