ELPOLLTV

Dic18072018

Back Estàs aquí:Inici Notices Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dilluns, 16 Juliol 2018 15:44

Cabaret Eròtico-literari amb Benisfri

El parc de l’Estació ha acollit aquest diumenge al vespre una nova edició del Cabaret Eròtico-Literari organitzat per l’espai jove Ca la Viudi. Les lectures dels textos pujats de to, han anat a càrrec de Guiomar Moll, Joan Frigola, Pep Pico, Sonia Mas, Oriol Cortés, Carmina Anaya i Junior Fernandes.

Com a novetat el Cabaret Eròtico-Literari ha comptat amb la participació del grup Benisfri.

Diumenge, 15 Juliol 2018 10:09

Nova edició de la Fira del Batre

Llagostera ha celebrat una nova edició de la Fira del Batre. Les activitats s’han iniciat a les 6 de la tarda amb una demostració de batre i fer el paller a càrrec del col·lectiu de segadors i segadores del municipi i ha finalitzat amb un sopar i música al Parc de l’Estació.
Dissabte, 14 Juliol 2018 10:31

Nit Blanca amb la Unió de Botiguers

La Plaça Catalunya s'ha omplert de blanc i molt bon ambient durant la celebració de la Nit Blanca, organitzada per la Unió de Botiguers. Parades, menjar, música i cava han estat els protagonistes d'aquesta festa que pretén posar en valor el comerç de proximitat, com a veritable motor de l'economia local. Durant la nit s'ha fet el sorteig dels premis de la campanya Comprar al barri té premi. Els guanyadors podran consultar-se a partir de dilluns des del web de l'Ajuntament.
La botifarrada solidària organitzada el passat mes de juny pels Implicats Llagostera ha mobilitzat un total de 1.252€ que aniran destinats íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona. Els organitzadors s’han mostrat molt satisfets per la resposta dels llagosterencs i de les botigues i empreses que ho han fet possible. El grup dels Implicats Llagostera participarà el proper mes d’octubre a la sisena edició de l’Oncotrail. Els membres de l’equip llagosterenc són: Xavier Lloveras, Jordi Boadella, David Puig, David Oliveras, Patrick Blariau, Sergi Caceres, Jordi Maimi i Eugenia Exposito.

Aquest divendres 13 de juliol finalitza el termini per sol·licitar els ajuts per a l’escolarització a les llars d’infants municipals per al curs 2018-2019, que ofereix l’Ajuntament de Llagostera. Les bases de la convocatòria i els formularis de sol·licitud poden consultar-se des del web www.llagostera.cat

La CUP ja disposa d’un nucli de suport a Llagostera. El passat divendres 6 de juliol, va presentar-se públicament el nucli de suport de la Candidatura d’Unitat Popular que s’ha creat al municipi. Segons els seus impulsors, “la presentació del Nucli de Suport a Llagostera és el reflex de l’arrelament i la consolidació de la CUP a territori nacional i, en particular, a terres gironines”.

L’acte celebrat a la Plaça Catalunya va comptar amb la partició del cupaire i alcalde de Celrà, Dani Cornellà i el portaveu de la CUP, regidor a l’Ajuntament de Girona i diputat de la Diputació de Girona, Lluc Salellas.

El cantautor mataroní Marc Ràmia va ocupar-se d’amenitzar la presentació.

La CUP és una organització política assembleària d'àmbit municipal i d’abast nacional, estesa arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològic, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals.

Per seguir l'actualitat del nucli de suport de la CUP podeu seguir el perfil de Twitter @cupllagostera.


Dimarts, 10 Juliol 2018 21:54

Amor a primera vista

Hi ha moltes maneres de veure les coses. Algunes es veuen amb bons ulls i d’altres no tant, o directament amb mals ulls. Així són els punts de vista. N’hi ha per tots els ulls. No és una qüestió ocular, ni té res a veure amb la necessitat de dur ulleres ni amb la intensitat de la seva graduació. Té a veure amb un mateix, amb l’estat anímic, amb les creences, amb la ideologia, amb la manera de veure el món i sobretot amb la manera d’entendre i construir la realitat, igual que passa amb l’amor.

Quan ens enamorem d’una persona tendim a fixar-nos i a recrear-nos en tot allò que ens atrau, minimitzant les impureses i els seus defectes. Quan ens enamorem d’un poble passa quelcom similar. Quan parles d’ell et sents orgullós de formar-ne part, de viure i conviure al ritme del batec de la seva gent i de les seves entitats. Et fixes en els racons bonics, en els detalls cuidats i en els coses que funcionen, sabent que n’hi ha d’altres que no funcionen o podrien millorar.

Llagostera té molts defectes, problemes a resoldre i diferències a superar, no cal negar-ho ni amagar-ho, però també té un gran encant que el fa diferent, únic i especial. Un encant que inspira amor més enllà de la riera Verneda i que a molts de nosaltres ens agrada presumir.

A mi m’agrada Llagostera, i a tu?


Dilluns, 09 Juliol 2018 08:26

3.266 € per a la lluita contra el càncer

L’obra de teatre Toc Toc, de la companyia llagosterenca Punt i apart, ha recaptat un total de 3.266 € que es destinaran a la lluita contra el càncer. Els diners s’aportaran a parts iguals a la Fundació Oncolliga Girona i a la delegació Catalana de l’Associació Espanyola contra el Càncer.

L’obra s’ha representat durant dos dies omplint el teatre de Casino Llagosterenc.


Dilluns, 09 Juliol 2018 08:11

La pluja no espanta Sant Cristòfol

La pluja de la tarda de dissabte no va impedir poder celebrar la festa de Sant Cristòfol a Llagostera. Després de la tempesta va arribar la calma meteorològica i un centenar de vehicles, entre cotxes, camions, motos i quads, van desfilar pels carrers del municipi fins a la plaça Catalunya on Sant Cristòfol, patró dels automobilistes, va beneir-los a tots. La festa va finalitzar al Parc de l’Estació amb un sopar i ball organitzat pel Club Patinatge Llagostera.
Divendres, 06 Juliol 2018 16:00

Festa de Sant Cristòfol

Aquest dissabte 7 de juliol tindrà lloc la Festa de Sant Crsitòfol. Els actes començaran a les 19 h a l’avinguda de l’Esport amb la concentració de cotxes, motos i camions. La cercavila de vehicles començarà a les 20 h. des de l’avinguda de l’Esport fins a la plaça Catalunya. La festa finalitzarà amb un sopar i ball al parc de l’Estació organitzat pel Club Patinatge Llagostera.


 

Pàgina 1 de 164

FACEBOOK

Estació Meteorològica