ELPOLLTV

Dil17122018

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

Aquest dilluns ha tingut lloc l’entrega de les plaques Slow Food Km0 als restaurants de Catalunya. En Martí i la Mari del restaurant llagosterenc Ca la Maria han recollit la seva. A Catalunya hi ha 63 restaurants amb la placa que els acredita com a restaurants Km0 per cuinar plats on es prioritza la pagesia propera i ecològica, utilitzant aliments de temporada i evitant l’ús de transgènics.


Els Jardins de Mas Maiensa van oferir la jornada gratuïta ’Dia de les Plantes i el Mon Vegetal’  a les escoles de primària del poble:  Lacustària i El Puig de les Cadiretes. Els nens i nenes es van acostar al recinte caminant per la via verda per compartir un dia al aire lliure.
Durant  el matí després d’esmorzar, els alumnes de les dues escoles van col•laborar en la plantada col•lectiva de diferents plantes remeieres, algunes varietats de pomeres i pereres antigues i també alguns arbusts. Tothom va demostrar una gran habilitat per plantar,  la mainada ho va fer d’allò més bé i van tenir temps de fer una visita pels jardins i per acostar-se al camp a conèixer les vaques. A la tarda, els nens van poder jugar i tenir una bona estona d’esbarjo fins que van tornar cap al poble.
Des dels Jardins de Mas Maiensa es vol agrair a les mestres la col•laboració i sensibilització als seus alumnes per el món natural i especialment el de les plantes i als nens i nenes la seva participació en la plantada, el seu bon fer i interès.


Dijous, 12 Febrer 2015 12:26

El Dijous gras botifarra menjaràs

Publicat per

Pel dia d’avui tenim diverses dites que ens dicten què hem de menjar, “El dijous gras botifarra menjaràs”,   “Dijous gras, botifarra fins al nas”, “Per dijous llarder, botifarra menjaré”...
Una cosa queda clara, el dijous gras es menja botifarra!
A Carns Esteve en tenen una bona varietat que s’adapten als gustos de tots els consumidors.


El restaurant llagosterenc Ca la Maria ha organitzat pel proper dissabte 21 de febrer a les 21h una degustació amb sopar maridat de vins del Celler de Peralada, de la mà del seu sommelier Diego.

El celler de Peralada presentarà l'exclusiu Aires de Garbet (1600 ampolles úniques) i el possible Ex Ex 11, el seu primer vi natural.

El menú, amb un preu de 45€ serà el següent:

Stars Touch of Rosé 2013
Garota al natural cruixent d’olives negres, cornes garapinyades
Colletion Blanc 2013
Timbal de carbassa i lluç de palangre esqueixat
Colletion Rosé 2014
Crema calçots amb cintes de calamar i remolatxa
Possible Ex Ex 11. Vi Natural 2013
Anarkia de temporada
Aires de Garbet 2012
Civet de bonítol amb herbes del cap de creus
Payoya Negre 2011
Vaca de l’ Albera amb patata trufada
Perelada Cava Dulce
Brownie avellanes i panses

Per més informació i reserves podeu trucar al 972 83 13 34 o enviar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .


 

Dilluns, 09 Febrer 2015 14:07

Inauguració “Arte en la piel”

Publicat per

Aquest cap de setmana s’ha inaugurat al poble l’estudi de tatutatges Arte en la piel. La idea de l’estudi ha sorgit de l’Antonella Isalaco, que va decidir emprendre l’aventura del negoci propi en el món del tatuatge després de quedar-se a l’atur. El més important en un negoci d’aquestes característiques és que el tatuador sigui un bon artista. L’Antonella va escollir en Mauri, especialista en realisme blanc i negre i a en Gavic, un mestre dels tatuatges amb color.

Dijous, 05 Febrer 2015 11:06

A Fil & Agulles estan apunt per Carnaval!

Publicat per

La botiga d’arranjaments Fil & Agulles ha canviat l’horari. A partir d’ara l’horari és de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 20h. Els dissabtes és tancat.
En aquest moment estan en plena campanya de fer i/o arreglar disfresses per Carnestoltes.


Dimecres, 04 Febrer 2015 12:20

Nou horari a la rostisseria El Raconet

Publicat per

 La rostisseria El Raconet canvia d'horari. El nou horari és de divendres de 8h a 16h. i de 10h a 16h els caps de setmana. A l'estiu tornaran amb l'horari habitual. 

Recordeu que la rostisseria El Raconet està Carrer Ganix, 46 i són especialistes en fer menjar per la gent gran i portar-lo a domicili. També trobareu pollastres, conills a l’ast i altres plats per emportar com canelons, vieires gratinades o vedella amb bolets a uns preus molt assequibles.  

Dilluns, 26 Gener 2015 10:46

De creuer amb Llagostours

Publicat per

Llagostours presenta una nova oferta de viatge: un creuer per les Illes Canàries i Madeira. Durant el viatge de 9 dies, començant el 26 de febrer, es podrà gaudir del bon temps de l’arxipèlag i descobrir els racons més bonics d’aquestes illes.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació, visitar el seu web o anar a Llagostours que us n’explicaran tots els detalls.

La farmàcia Soto Gruart ha organitzat pel dimecres dia 21 a les 18.00h titulada 'La importància d'una bona depuració' a càrrec de la dietista Esther Ruiz. La xerrada durarà entre tres quarts d'hora i una hora i es donarà un detall als assistents de la línea TCuida, la marca de productes per aprimar que ofereix la farmàcia.


Dimarts, 13 Gener 2015 16:19

Taller de llana als Jardins de Mas Maiensa

Publicat per

Aquest gener, els Jardins de Mas Maiensa ofereixen el Taller de la Llana a càrrec de la Montse Cufí, una gran artesana i experta en el valor terapèutic de la llana. En aquests tallers podeu aprendre a triar i preparar la llana que obtenim de l'esquilada de les ovelles i després aprendre a filar-la i fer-ne feltre.
La programació és la següent:
Dissabte 17 de gener. Netejar llana: destriar les part útils, rentar-la i assecar-la.
Dissabte 24 de gener. Cardar i Filar llana: pentinar la llana seca, filar-la amb fus, filar-la amb la roda.
Dissabte 31 de gener. Fer el feltre: convertir la llana en un teixit te múltiples opcions, des de fer estalvis individuals, quadres per penjar, bosses...
Horari de 10.30 a 12.30.
Preu: 15€ la sessió, o les 3 sessions 30€ (materials inclosos)


FACEBOOK

Estació Meteorològica