ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge

Patinatge

Dimarts, 30 Agost 2022 14:25

Vols patinar amb el Club Patinatge Llagostera?

Publicat per

Si tens ganes de patinar el Club Patinatge Llagostera t’ho posa fàcil.

Avui, 30 d'agost de 18.30 a 20h i els dies 1, 6 i 8 de setembre de 17.30 a 19h t'ofereix la possibilitat de provar si t'agrada, al Pavelló Municipal. Les inscripcions estan obertes fins al 9 de setembre. Per a més informació podeu enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé al Facebook o Instagram del club.

Diumenge, 26 Juny 2022 07:22

Campiones al Trofeu Internacional de xous

Publicat per
Les patinadores del grup xou petit han queden primeres al Trofeu Internacional de xous celebrat a ciutat francesa de Reims aquest cap de setmana. Una meritòria victòria per posar punt i final a una gran temporada del Clup Patinatge Llagostera.

Des del club llagosterenc s’ha fet un agraïment a la col·laboració de tots els col·laboradors que han fet possible la seva participació en aquest trofeu.

El Grup Show Petit del Club Patinatge Llagostera ha obtingut la setena posició del XX Campionat d’Espanya de patinatge artístic, que ha tingut lloc aquest cap de semana a Reus. El club llagosterenc ho ha fet amb la coreografia Malware.

Les patinadores del Show petit del Club Patinatge Llagostera participen al XX Campionat d’Espanya de patinatge artístic, aquest cap de setmana a Reus.

Es podrà seguir en directe pel Canal Youtube de la Federació Espanyola de Patinatge, a partir de les 16.15h.

El Club Patinatge Llagostera competirà diumenge.

La llagosterenca Neus Mateu, s’ha classificat per participar al Campionat de Catalunya que tindrà lloc a Rubí el pròxim 4 i 5 de juny. La patinadora del Club Patinatge Llagostera, ho ha fet després d’aconseguir la 4a plaça del Campionat provincial Júnior i Sènior celebrat aquest cap de setmana a Llagostera.

El grup xou petit del Club Patinatge Llagostera farà aquest diumenge 16 de maig a les 12h, el comiat de la seva coreografia Insectívores. Amb aquest espectacle el Club llagosterenc s’ha classificat dues vegades pel campionat d’Espanya. L’aforament per accedir al pavelló està controlat i complet degut a les restriccions de la Covid-19. L’acte es podrà seguir en directe pel perfil Instagram del grup xou petit.


El Club Patinatge Llagostera obté 68.6 punts i acaba setè, dels vint-i-dos equips que participaven al Campionat de Catalunya celebrat a Olot. Amb aquest resultat el club llagosterenc millora la classificació de l'any passat i es classifica per el Campionat d'Espanya.

Aquest diumenge, se celebrarà la segona jornada, en la que participaran els grups Grans de Xou i que es pot seguir en directe per per www.xala.cat, a partir de les 16h. El CPA Olot defensarà el títol davant el CPA Girona, vigent campió del món.


Dissabte, 27 Març 2021 13:25

Llagostera patina de nou

Publicat per

Després d'un any sense competició, el Club Patinatge Llagostera torna al Campionat de Catalunya de grups on competirà en la categoria de Xou Petit. Avui a les 16.30h torn dels Xous petits i diumenge, a les 16h, Xous grans on competeixen l'Olot i el Girona.

La competició es podrà seguir en directe per www.Xala.cat o per l'app de la Federació Catalana de Patinatge.

Dimarts, 18 Juny 2019 08:34

27è Festival de Patinatge

Publicat per
El Club Patinatge Llagostera celebra aquest divendres 21 de juny el 27è Festival de Patinatge. El Festival tindrà lloc a les 20 h al Pavelló d’Esports Josep Mir. Hi haurà servei de bar.
El grup xou petit del Club Patinatge Llagostera, ha aconseguit la tercera classificació del IV Trofeu Ciutat d’Alcoi celebrat aquest dissabte. Les patinadores del Club Llagosterenc han entusiasmat al jurat i al públic assistent amb la coreografia ‘Llueix-me’.
Pàgina 1 de 3