ELPOLLTV

Diu07072024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

 El grup de Convergència i Unió de Llagostera remarca les principals accions fetes durant els últims quatre anys.

Des de l’Ajuntament, s’ha posat èmfasi en la promoció del poble i un dels grans èxits assolits és la construcció de Can Caciques. Així mateix, s’ha impulsat Llagostera com a poble d’interès turístic assistint a diferents fires del sector i consolidant la Fira del Bolet, el Mercat Romà i la Fira del Segar i del Batre.

Un altre punt destacat del mandat ha estat el Pla de Barris. Fa quatre anys es va prometre el seu desenvolupament i així ha estat, pensant sempre en el benestar dels llagosterencs.

Durant aquesta legislatura també s’ha posat especial atenció en els joves amb accions com la ‘Fórmula Jove’ o el ‘Curs d’introducció al món laboral’. D’aquesta manera s’ha apropat als joves a l’àmbit professional.

Des del consistori s’ha potenciat molt la participació ciutadana i els mitjans digitals. Gràcies a aquestes mesures de govern obert, l’Universitat Autònoma de Barcelona i la Conselleria de Governació de la Generalitat de Catalunya varen concedir a l’Ajuntament de Llagostera el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació al web municipal.

Per destacar totes les accions, des de CiU Llagostera s’ha creat un canal de YouTube on es mostren diferents píndoles temàtiques. Podeu accedir-hi clicant aquí.

 

Avui han començat les accions d’arranjament del terreny de l’Avinguda Gironès. S'està aplanant tot el terreny.

Amb el pas del temps i la pluja havia desaparegut part del sauló i hi havia pedres que dificultaven la mobilitat. Properament es posarà sauló nou a tota l’avinguda.

Aquest migdia l’helicòpter del SEM ha sobrevolat Llagostera però al final no ha resultat necessari.

Una dona de 34 anys la identitat de la qual respon a les inicials F. T. ha tingut un atac d’ansietat al mig del carrer quan anava amb una criatura.

Segons els testimonis, la dona ha patit un atac de nervis al caure a terra amb la criatura en braços. El cosí de l’afectada s’ha fet càrrec del nen i ha acompanyat la pacient amb l’ambulància.


 

 

Dijous, 14 Maig 2015 19:09

Entrades a 15€ pel Festival'Era!!

Els organitzadors de Festival’Era volen premiar als llagosterencs i llagosterenques amb unes entrades a preu molt especial. Per només 15€ podeu trobar entrades a l’Enrenou i al Bar Modoni.

I tu, a què esperes?? Corre a buscar la teva entrada per gaudir de la millor música electrònica del moment!

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.

 

 

Diumenge, 10 Maig 2015 20:46

Empat a 0 amb el somni encara vigent

El Llagostera ha assolit avui un nou empat a 0 gols al Municipal de Palamós – Costa Brava, amb el Numància, rival directe pel play-off d’ascens.

L’equip acumula així 14 jornades sense perdre i es manté en la vuitena posició.

Per llegir la crònica del partit feu clic aquí.


 

 

Un any més comencen les votacions per escollir a la Pubilla i l’Hereu 2015.

Els candidats són: Mireia Vert Pascual, Paula Pozo Llenas, Mireia Codina Tobías, Laia Xirgo Marquès, Cristina Prunell Portés, Olga Conesa Ortiz i Agustí Hernández Carretero, Roger Bahí Buhigas i Toni Pardo Orti.

Les votacions es poden realitzar telemàticament fins al dia 17 de maig a les 14:00 h.

El resultat es farà públic el divendres 22 de maig a les 19.30h de la tarda a la Plaça Catalunya després del Pregó de la Festa Major.

Per votar podeu fer clic aquí.


 

 

 

L’Ajuntament de Llagostera convoca un any més el concurs d’engalanament de carrers.

Per participar-hi cal inscriure’s a l’Àrea de Cultura, trucant al 972 83 00 05 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

La data límit d’inscripció és el 18 de maig.

El jurat valorarà els carrers el dijous 21 de maig a la tarda. El concurs contempla dos premis i una espatlla i caixa de cava per a tots els carrers participants.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


 

 

 

 

 

Divendres, 08 Maig 2015 10:33

Concert: Veu i Arpa

El diumenge 10 de maig a les 19h continua el cicle de Lacústica amb el concert “Veu i Arpa” a càrrec dels Amics de l’Òpera de Girona al Teatre del Casino.

La venda d’entrades es farà a la taquilla del teatre des d’una hora abans de l’espectacle.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


 

 

Pel proper dissabte 9 de maig Idària ha organitzat una jornada per descobrir el carbó de l’Adrenya i les Gavarres.

La jornada, que durarà tot el dia, estarà plena d’activitats interessants que podeu consultar al cartell adjunt.


 

 

Dijous, 07 Maig 2015 17:53

Música al polivalent amb Boirap Jam 3

 

El proper dissabte 9 de maig s’ha organitzat al Poliesportiu de Llagostera. A partir de les 21h hi haurà música fins que el cos aguanti!!

Per més informació sobre els artistes podeu consultar el cartell adjunt a continuació.