ELPOLLTV

Dil17062024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 24 al 30 de maig de 2024
Divendres, 24 Maig 2024 07:18

Previsions astrològiques del 24 al 30 de maig de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(0 Vots)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Si estàs enamorat et sentiràs inclinat a escriure per expressar el que sents. Fas amistat amb un nou veí d'origen estranger. Possible visita a l'òptic per renovar ulleres.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si has fet bondat en els darrers mesos, gaudeixes d'alguns estalvis i prepares les vacances. La parella et sorprèn amb un vessant de la seva persona que no coneixies.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Amb Venus al teu signe et sentiràs més a gust amb tu mateix o cercaràs com millorar la imatge. Pots tenir un somni que semblarà real i que et parlarà de cap o vols anar.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Hi ha coses que has d'atendre i que estàs deixant de banda, però ja comences a moure fitxa. Vius una experiència telepàtica amb una persona, possiblement de la família.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Trobada amb amics d'infantesa o joventut. Si tenies poques ganes de fer coses noves passes a una etapa més positiva. Inicies un pla d'estalvi per estar més tranquil.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Una persona d'edat avançada pot donar-te la clau per resoldre un problema. En una celebració, com ara un casament, pots conèixer algú que et seduirà amb el seu encant.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Bon moment per aclarir malentesos i per recuperar la relació amb algú de la família política. Dies de gestions administratives, pagament d'impostos o liquidació de deutes.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Coneixes una persona que t'atrau i que et fa ballar el cap, però et mostres prudent i vols conèixer-la millor. Si tens negoci propi fas canvis per augmentar els ingressos.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Amb Venus a Casa VII algú que ja coneixes pot fer-te saber que té interès a tenir una relació amb tu. Vols tancar algunes portes del teu passat per renovar il·lusions.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Es preveuen millores en l'àmbit de la salut i en el sector laboral. Et planteges fer canvis d'arrel a la teva vida i saps que no serà senzill, però tampoc tens pressa.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Bon moment per reciclar i donar una segona vida a alguns objectes. Venus per la Casa V pot portar un nou amor o que coneguis a algú amb qui sentiràs una gran afinitat.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Vols fer uns canvis a la decoració de casa i surts a comprar el que necessites. Si has posat una mica de pes, comences a fer més exercici, possiblement en companyia.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.