ELPOLLTV

Dij27062024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 31 de maig al 6 de juny de 2024
Divendres, 31 Maig 2024 07:17

Previsions astrològiques del 31 de maig al 6 de juny de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(0 Vots)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Fas algunes compres per internet i pots passar-te del pressupost. Et trobes amb un bon amic al restaurant i us poseu al dia. Et sents atret per una persona de signe d'Aire.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Et reafirmes mitjançant la paraula de manera contundent i podries ficar-te en un embolic. Al sector laboral vius diversos canvis que poden posar a prova la teva paciència.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Amb Mercuri en conjunció a Urà sents que has de passar a l'acció pel que fa als teus assumptes. La xerrada amb un germà o germana t'ajudarà a veure les coses més clares.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Coneixes una persona més gran que tu amb la que pot sorgir molta atracció. Si no arribes a final de mes demanes un augment de sou o bé cerques altres opcions laborals.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): El Sol en conjunció a Venus facilita la solució d'algun problema, l'inici de relacions o que et facis un canvi d'imatge. Si viatges per feina, vigila bé les teves coses.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): T'interesses per alguna nova filosofia o bé t'obres a noves maneres de viure la vida i fas canvis. Al sector laboral podries haver de prendre importants determinacions.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Si tens un problema personal que et preocupa, cerques a un bon amic per parlar-ne. En aquests dies pots topar-te amb persones malhumorades i et tocarà ser pacient.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): A la feina pots viure un conflicte d'interessos amb algú i hauràs de posar límits. Dies intensos amb els fills, entre els assumptes seriosos, la diversió i la complicitat.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): En l'amor les coses no acaben de sortir com voldries i poses energia en altres assumptes més urgents. Vius alguna experiència que amplifica la teva curiositat d'aprendre.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Per algun motiu pots no sentir-te a gust a casa i et planteges fer millores o fins i tot un trasllat. L'amor pot sorgir amb una persona vinculada al sector professional.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Amb la conjunció Mercuri/Urà per Casa IV pots viure canvis voluntaris o inesperats, que podrien acabar amb una mudança o amb l'entrada de noves persones a la família.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Pots trobar la solució a un problema que tens des de fa temps, de manera intuïtiva. Et sents més accelerat i la teva capacitat de treball augmenta. Fas una nova amistat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.