ELPOLLTV

Dis06072024

Back Estàs aquí:Inici Esports Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Democràcia i Llibertat amb 935 vots ha estat la força més votada a Llagostera, seguida d’ERC amb 905 vots. Podemos amb 598, es situa com a tercera força. El PSC ha obtingut 451 vots, Ciutadans 280, el PP 251 i Unió 69, el partit animalista 57 vots, Recortes zero 7, UPyD 6 i el partit comunista del poble de Catalunya 2. La participació ha estat del 66,25%.

Diumenge, 20 Desembre 2015 18:36

Puja la participació respecte fa 4 anys

A les 6 de la tarda, la participació a les eleccions generals a Llagostera és del 58,6%, 4,8 punts més que l’any 2011. A Catalunya, la participació és del 56,64%, més de tres punts superior a la participació de fa quatre anys (el 53,21%).

Diumenge, 20 Desembre 2015 09:42

5.490 llagosterencs cridats a les urnes

Un total de 5.490 llagosterencs estan cridats aquest diumenge a les urnes, per escollir la nova configuració del Congrés dels Diputats i del Senat espanyol. Es tracta d'unes eleccions generals que podrien acabar amb el bipartidisme que compaginen actualment el PP i el PSOE. A les nou del matí ha obert amb normalitat el col·legi electoral situat a l’Institut de Llagostera on es podrà exercir el dret a vot fins a les 8 del vespre.

L’Assemblea d’Esquerres de Llagostera ha celebrat aquest dissabte un taller temàtic dedicat al medi ambient, on s’han tractat diversos aspectes relacionats amb les actuacions derivades del Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses contra el Canvi Climàtic (PAES) de Llagostera. Els assistents han intercanviat opinions i coneixements sobre projectes i experiències properes que aposten per la sostenibilitat ambiental. El taller ha lloc a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller on hi han participat una quinzena de persones.

Els germans Guillem i Mireia Carmona han ofert aquest dissabte al vespre un concert solidari a benefici de Intermón Oxfam, amb un recull de versions de rock, pop, swing i cançons de Nadal. La recaptació del concert es destinarà íntegrament als projectes solidaris de la ONG a través dels tres equips llagosterencs que el proper mes d’abril participaran a la Trailwalker 2016.

Dijous, 17 Desembre 2015 07:38

Taller sobre medi ambient a Llagostera

L’Assemblea d’Esquerres de Llagostera ha organitzat un taller sobre medi ambient obert a tothom. El taller s’estructurà en dues parts. La primera dedicada a l'estat actual del Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses contra el Canvi Climàtic (PAES) a Llagostera on s'exposarà la informació disponible, s’intercanviaran opinions i es valoraran possibles accions en aquest àmbit. La segona servirà per compartir coneixements sobre projectes i experiències properes que destaquin per apostar per la sostenibilitat ambiental amb l'objectiu de realitzar un mapa que resulti útil per tal de localitzar-les. El taller tindrà lloc aquest dissabte 19 de desembre d’11 a 13 h al Centre Cultural Can Roig (Edifici de la Biblioteca Julià Cutiller). Per a més informació podeu consultar el Facebook de l’Assemblea d’Esquerres de Llagostera des d’aquí.

La Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera oferirà dues sessions de formació en telèfons intel·ligents i tauletes per a majors de 55 anys. Els tallers s'ofereixen mitjançant el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona i estan organitzats per la Fundació Vodafone i la Fundació Pere Tarrés. Es tracta d'un projecte de formació digital centrat en l'ús de dispositius mòbils, amb l'objectiu de proporcionar coneixements bàsics sobre l'ús d'aquests dispositius, tractant temes generals d'alfabetització digital com ara la connexió a Internet, el correu electrònic, la seguretat... El taller es farà en 2 sessions pràctiques de 2 hores cadascuna, l'11 i 18 de febrer a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller. Aquestes sessions són gratuïtes, però cal inscriure's a la biblioteca del 21 al 30 de gener.

Dimecres, 16 Desembre 2015 06:51

Programa especial de ràdio des del Modoni

Una cinquantena d'aficionats van seguir el partit de Copa del Rei, entre el Deportivo i el Llagostera, des del Modoni, convertit en estudi de Ràdio. L’equip del programa llagosterajuga va transmetre el partit en directe per Fem Girona i Llagostera Ràdio.

Dimarts, 15 Desembre 2015 07:54

Concert solidari pro Trailwalker

Mireia Carmona, soprano de l’Orfeó Català i el músic Guillem Carmona, amb un recull de versions de rock, pop, swing i cançons de Nadal, oferiran el proper dissabte 19 de desembre un concert solidari. La recaptació es destinarà a Intermón Oxfam a través dels tres equips llagosterencs que enguany participen a la Trailwalker. El preu de l’entrada serà de 6 euros. Organitza: Llagostera Walkers, Llagostera Mix i Bell-Matí Trail Llagostera.

Dilluns, 14 Desembre 2015 22:35

Llagosterajuga des del Modoni

L’equip de Llagosterajuga, capitanejat pel comentarista radiofònic Carles Baldellou, transmetrà aquest dimarts, el partit de tornada de la Copa del Rei, entre el Deportivo de La Corunya i la U.E Llagostera des del Modoni. El partit es podrà seguir en directe per Llagostera Ràdio i Fem Girona a patir de les 19:30 h.