ELPOLLTV

Dis06072024

Back Estàs aquí:Inici Esports Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dimarts, 03 Novembre 2015 18:11

Xoc frontal entre dos vehicles a la C-65

Dues persones han resultat ferides de gravetat en un xoc frontal entre dos turismes a Llagostera. L’accident ha tingut quant passaven pocs minuts de les cinc de la tarda al punt quilomètric 13 de la carretera C-65. Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, Bombers, Policia Local així com dues ambulàncies del SEM i un helicòpter. L’accident ha provocat importants retencions en ambdós sentits de la marxa i a l’interior del nucli urbà de Llagostera on han estat desviats els vehicles.
Dilluns, 02 Novembre 2015 10:14

Beni Martínez segon a la Summae Tossa Trail

El Llagosterenc Beni Martínez, amb un temps d’una hora 53 minuts i 34 segons, va aconseguir la segona posició de la cursa solidaria de 20 km de la Summae Tossa Trail, celebrada aquest diumenge a Tossa de Mar. La cursa la va guanyar el corredor Pau Botella amb un temps d’una hora 42 minuts i 4 segons. Tots els beneficis de la cursa es destinaran a la Fundació Summae, entitat sense ànim de lucre creada per donar resposta a les necessitats dels nens amb trastorns del desenvolupament i trastorns neuropsíquics. Podeu consular les classificacions de la cursa dels 20 Km des d'aquí i del recorregut de 10 Km des d'aquí

Desprès de l’èxit de participació de l’any passat, els organitzadors de la llagostrail Ridaura ho tenen tot a punt per celebrar el proper 15 de novembre la segona edició. La Llagostrail Ridaura és una cursa de mitja muntanya permet transcorre pel cor de la part alta de la Vall del Ridaura, una zona molt coneguda pels llagosterencs però que suposarà una agradable sorpresa per a tots aquells que s’atreveixin a participar-hi. La cursa apta per a tots els públics, està organitzada pel Bell-Matí Trail amb la col·laboració del Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Llagostera i de molts voluntaris que s’han ofert per a promoure les activitats a la muntanya des del vessant més esportiu. Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web www.bellmati.cat

Protecció Civil de la Generalitat ha posat en alerta els plans INUNCAT i PROCICAT davant les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya que indiquen l’arribada d’un front actiu que portarà pluja abundant i fortes ventades a tot el territori. Davant d’aquesta situació les autoritats demanen a la població prudència i fer cas dels consells i recomanacions de seguretat.

Diumenge, 01 Novembre 2015 07:42

Ambientació musical al cementiri municipal

Aufuce, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Llagostera, ha organitzat aquest matí una ambientació músical de corda al cementiri municipal amb motiu de la diada de Tots Sants. Durant tot el matí la música ha acompanyat als familiars i amics dels difunts.

El Bell-Matí Trail Llagostera és el tercer equip llagosterenc que ha confirmat la seva participació a la Trailwalker del 2016. L’equip està format per Carles Díaz, Jordi Valverde, Nil Fürst i Patrick Blariau amb el suport logístic de Laura Funosas i Fàtima Vila. Els tres equips llagosterencs organitzaran actuacions conjuntes per tal de recollir fons, que aniran íntegrament destinats a Intermon Oxfam.

Divendres, 30 Octubre 2015 07:02

En record de Josep Cantó Pagès

El Punt Avui publica una necrologia dedicada a l'investigador llagosterenc Josep Cantó i Pagès que va morir ahir, a l'edat de 88 anys. Podeu llegir-la des d’aquest enllaç. La cerimònia religiosa avui, divendres dia 30 d’octubre, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Llagostera.

Dimecres, 28 Octubre 2015 07:32

Qui diu que no es fan bolets?

Segurament no estem davant la millor temporada de bolets, però de bolets se’n fan. Podeu preguntar-ho al llagosterenc Miquel Barceló que ens envia aquestes fotografies. Aprofitem l’ocasió per recomanar-vos el web Temporada de Bolets, de la Generalitat de Catalunya on trobareu consells i recomanacions per anar a caçar bolets. Podeu accedir al web des d'aquí.

Diumenge, 25 Octubre 2015 07:59

L‘hora del Comú a Can Caciques

Coincidint amb el canvi d'hora, aquest cap de setmana s’ha inaugurat l’exposició "L’hora del Comú” a l’espai d’exposicions temporals del Centre d’Interpretació de Llagostera Can Caciques. Es tracta d’una mostra que gira al voltant de les maquinàries dels dos primers rellotges que van fer sonar les hores al municipi.

El muntatge es complementa amb un audiovisual que conté el testimoni directe de Josep Puig, Alcalde de Llagostera l’any 1985, quan es va canviar el rellotge del campanar.

Per complementar l’exposició diumenge 13 de desembre a les 11, hi ha prevista la xerrada “Comptant el temps des del campanar”, a càrrec del rellotger gironí Carles González, per descobrir la història, la mecànica i l’emplaçament original del rellotge del campanar de Llagostera.

A les 12 h, a l’Església Parroquial, es farà una visita a la sala del rellotge i a la sala de les peses del campanar.

Aquesta activitat és gratuïta i d’aforament limitat. Cal fer una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé trucant al 972 83 00 05.

Dijous, 22 Octubre 2015 16:44

Comencen els nous cursos ocupacionals

Aquest mes d'octubre s'han iniciat els cursos ocupacionals de tardor-hivern 2015-2016, organitzats per l'Àrea de Promoció Local i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera. En total s'ofereixen 13 cursos entre els mesos d'octubre del 2015 i gener del 2016. Una de les novetats d'aquest any, és el curs d'ajudant de cuina de 26 hores que inclou classes teòriques i pràctiques. Les classes teòriques es porten a terme a una aula de les dependències municipals i les classes pràctiques al Restaurant Panedes.