ELPOLLTV

Dis29062024

Back Estàs aquí:Inici Esports Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Llagostera ha celebrat aquest diumenge la vuitena edició de la Fira del Batre. La demostració de fer el paller a càrrec dels segadors i segadores de Llagostera i l’espectacle de cavalls en llibertat de Santi Serra han estat els actes que han despertat més expectació. Durant tot el dia els visitants han pogut gaudir d’activitats per a tota la família, amb jocs, tallers, espectacles, exposicions, demostracions i l’actuació dels castellers de Terrassa. La fira ha finalitzat amb un sopar popular i havaneres.

Llagostera celebra aquest diumenge 26 de juliol, la vuitena edició de la tradicional Fira del Batre, amb un seguit d'activitats per a tota la família que s'allargaran durant tot dia. El Parc de l'Estació tornarà a ser l'escenari de nombroses activitats vinculades al món de la pagesia i a les feines del camp recuperant tradicions amb demostracions d'oficis, tallers, cercaviles i exposició de vehicles, tractors i maquinària agrícola. Podeu consultar la programació des d'aquí.

Dilluns, 20 Juliol 2015 07:52

Tallers de castells a Llagostera

Després de la primera trobada celebrada la setmana passada, aquest dimarts tindrà lloc el segon taller de castells a la plaça Catalunya. Tots els dimarts de 20 a 22 h s’organitzaran tallers i activitats relacionades amb el món casteller, oberts a tothom. La iniciativa, impulsada per diversos joves del municipi, compte amb el suport de l’Àrea de Cultura i Espai Jove de l’Ajuntament de Llagostera.
Diumenge, 19 Juliol 2015 10:27

Llagostera acomiada l'Emergent 2015

Llagostera ha posat punt i final a l’onzena edició del Festival d’arts escèniques del Gironès. Després de tres setmanes de programació i nou parades en diferents municipis del Gironès, l’Emergent 2015 es va acomiadar ahir al vespre des de la Plaça del Castell amb l'acròbata Sira Bover, l'humorista Álvaro Carmona, l'espectacle conjunt de la companyia Teatre Nu i Laura Guiteras i les propostes musicals de Copa Lotus, Caïm Riba i Sanjosex.
Dissabte, 18 Juliol 2015 09:19

Ha mort Montserrat Vall-llosera Ribas

Ha mort Montserrat Vall-llosera Ribas de 90 anys, vídua d'Emili Pons Serarols. La cerimònia religiosa serà el dissabte dia 18 de juliol a les 16:15 de la tarda a la sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.

Vols anar el proper dissabte 25 de juliol al Festivalera 2015? Tenim dues entrades per sortejar entre tots els que comenteu i compartiu el cartell del Festival rural de música alternativa i electrònica que trobareu al nostre Facebook. Donarem a conèixer els guanyadors el proper dijous 23 de juliol a les 17 h. Participa ara des d'aquí

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria serà el vicepresident tercer de la Diputació de Girona i s’ocuparà de l’àrea de Cooperació Local. Avui tindrà lloc el Ple on s’aprovarà el nou cartipàs de la corporació on també s’aprovarà la reducció d’assessors i càrrecs de confiança i les retribucions.

Dimarts, 14 Juliol 2015 18:54

Vols ser casteller de Llagostera?

Un grup de joves de Llagostera té interès en crear una colla castellera local. Els interessats podeu dirigir-vos avui a les 20 h a la Plaça Catalunya i tots els dimarts de juliol i agost al mateix lloc i mateixa hora. La iniciativa compte amb el suport de l'Àrea de Cultura i l'Espai Jove Ca la Viudi de Llagostera.
Una dona que passejava amb el seu gos ha localitzat una bossa enterrada amb 13 tauletes de haixix de 100 grams cadascuna. Els fets van succeir ahir pels volts de les sis de la tarda, al camí de Can Fonollerons al veïnat de Ganix de Llagostera, quan el gos va començar a gratar el terra fins a posar al descobert una bossa que contenia la droga, en “molt mal estat de conservació”, segons fonts de la Policia Local de Llagostera. L’home de la dona va dirigir-se a les dependències policials locals per informar de la troballa. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar una dotació de la Policia Local així com una patrulla dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la custòdia de la droga i han obert les corresponents diligències.

Coincidint amb la celebració de la Nit Market, aquest dissabte s’ha realitzat el sorteig dels premis de la campanya ‘Barris Antics: Molt per descobrir, molt per oferir‘ on Llagostera hi ha participat juntament amb 29 municipis d’arreu de Catalunya. Durant tot el mes de juny els botiguers de Llagostera, han repartit butlletes entre els seus clients per entrar en el sorteig d’una trentena de premis preparats pels municipis que participen a la campanya amb l’objectiu de potenciar el comerç de proximitat. Sopars, dinars, visites guiades, lots de productes locals… són alguns dels premis sortejats. Els guanyadors poden consultar-se des del web oficial de l’Ajuntament