ELPOLLTV

Dij04072024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

El grup xou petit del Club Patinatge Llagostera farà aquest diumenge 16 de maig a les 12h, el comiat de la seva coreografia Insectívores. Amb aquest espectacle el Club llagosterenc s’ha classificat dues vegades pel campionat d’Espanya. L’aforament per accedir al pavelló està controlat i complet degut a les restriccions de la Covid-19. L’acte es podrà seguir en directe pel perfil Instagram del grup xou petit.


Un any més, el festival Espurnes apostarà per incloure entre la seva programació una producció pròpia absolutament inèdita. Serà durant la tarda del diumenge 6 de juny a la plaça del Castell de Llagostera amb l’espectacle Cançons de Llibertat, un recorregut al voltant del concepte ‘llibertat’ a través d’una vintena de cançons i poemes.

Aquest dijous ha tingut lloc la presentació a la sala de plens de l'Ajuntament, on hi ha participat els responsables de l'organització i el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Díaz.

Un total de 13 músics passaran per l’escenari del festival per posar veu a cançons vinculades al seu repertori i que s’acostaran a la llibertat des d’una perspectiva àmplia. L’espectacle començarà a caminar evocant la llibertat més personal i, a partir d’aquí, s’anirà endinsant en les llibertats col·lectives i la lluita contra la repressió i les opressions, fins acabar amb un cant a la llibertat nacional, tal i com ha explicat Pau Planas, director artístic de l’espectacle. Les diverses cançons, interpretades sempre en formats acústic i majoritàriament de forma conjunta per diversos artistes, s’intercalaran amb poemes que reforçaran el fil discursiu i contribuiran a donar dinamisme a l’espectacle.

Per l’escenari hi passaran músics provinents de generacions i estils d’allò més diversos. Joan Vilamala, cantant d’Esquirols, tornarà a pujar a un escenari per recordar la històrica banda dissolta fa més de 35 anys, mentre que Àlex Vendrell tornarà a fer sonar un dels clàssics d’Inadaptats, un dels grans noms del punk català i grup imprescindible de l’escena musical dels 90.

Noms destacats del món de la cançó d’autor com Josep Tero, Montse Castellà o Ivette Nadal es combinaran amb algunes de les bandes més aclamades del moment de l’escena festival i combativa, com Ebri Knight, Roba Estesa o Germà Negre. També hi haurà espai per alguns dels artistes amb més projecció del moment -Mabel Flores, Joina i Sotrac, promotors del festival-, que compartiran cartell amb d’altres veus de llarga trajectòria - Titot i David Rosell (Brams) o Sicus Carbonell (Sabor de Gracia), que compartirà escenari amb el seu fill Sicus Carbonell Junior-.


Dilluns, 10 Maig 2021 21:53

SUSHI take away a Llagostera

FUMSUSHI, és el nou local de menjar per emportar que avui ha obert les portes a la Plaça Barceloneta número 10 de Llagostera, davant del Modoni.

Si us agrada el Sushi, el Nigiri, el Sashimi i la gastronomía tradicional japonesa a FUMSUSHI hi trobareu un centenar de propostes que no us deixarant indiferents. També hi trobareu una amplia varietat de plats cuinats al Wok, postres i begudes i opcions de menús pensats per a compartir amb dues o quatre persones.

Trobareu la carta i els horaris a www.fumsushi.com i al Instagram @fumsushi.

Per a realitzar comandes podeu trucar al 972 83 20 93, de 18 a 23h entre setmana i de 12 a 15 i de 18 a 23.00h els dissabtes i diumenges.


L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera ha iniciat una campanya informativa per recordar als veïns que no deixin tot el dia a la vorera els cubells de recollida selectiva d’escombraries del servei Porta a Porta. Per fer-ho s’ha editat i repartit un cartell amb la imatge d’una persona amb problemes de mobilitat per desplaçar-se degut a la presència de cubells al carrer. La campanya va dirigida a tota la població, en especial a les comunitats de propietaris on s’ha detectat la presència de molts cubells al carrer durant tot el dia.
Una seixantena de persones han participat aquest cap de setmana al Let's Clean Up Europe! a #Llagostera. Distribuïts en diversos grups han recollit més de 20 m3 de deixalles escampades pels boscos i vorals de les carreteres. La recollida de deixalles s’ha fet en el marc de la celebració del Let’s Clean Up Day. Es tracta d’una acció conjunta a nivell europeu amb la voluntat de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització entre la població.

L’activitat ha estat coordinada des de l’Àrea de Medi Ambient de Llagostera on també hi han participat el G.E Bell-Matí i el col·lectiu de caçadors del municipi.


Ricard Pulido, Oriol Pico, Aniol Alsina, Ada Postigo, Ivet Molina i Jana Claramunt són els nominats a hereu i pubilla 2021. Els candidats han estat proposats per les entitats del poble i seran escollits per votació popular a partir d’aquest dilluns 10 de maig. Les votacions es podran fer en línia des del web de llagostera.cat fins el diumenge 16 de maig. El resultat es donarà a conèixer el divendres 21 de maig en el transcurs del pregó de la Festa Major previst a les 19 h de manera virtual a càrrec de la Comissió de Festes “all day all night” que es podrà seguir en directe pel Canal Youtube de l’Ajuntament.
Dissabte, 08 Maig 2021 22:14

Adéu a l'estat d'alarma

Aquesta mitjanit finalitza l'estat d'alarma. Tot i que els indicadors epidemiològics i assistencials recomanen mantenir encara el gruix de les restriccions es preveuen canvis importants com ara la retirada del toc de queda i l'horari continuat de la restauració, comerç i activitats culturals fins a les 23:00 h. Avui el DOGC ha publicat la resolució SLT/1392/2021, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Podeu consultar-lo des d'aquí.


Degut a les previsions de pluja per aquest cap de setmana, l'acte de cloenda de Al Gironès Llegim! previst per aquest divendres 30 d'abril amb el concert de Roger Mas a la plaça del Castell, es trasllada al Teatre Casino Llagosterenc.

E cas de no poder-hi assistir podeu alliberar la vostra entrada enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , així les persones que s'han quedat sense entrada podran gaudir-ne, segons ha informat l'Ajuntament. 

Els llagosterencs Eduard Comas, Alba Barceló, Josep Maria Codina i Paula Pozo han presentat aquest dissabte el seu projecte poètic realitzat gràcies al micromecenatge de la plataforma Verkami.

A la presentació hi ha participat Germán Bartolomé, editor d’El punt volat, i els músics Artur Comas i Ester Turon. L’acte ha tingut lloc a la Plaça Catalunya, en el marc de la programació de les activitats de Sant Jordi organitzades per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera. Es tracta d’un treball que consta de 15 poemes de l'Eduard Comas, il·lustrats per l'Alba Barceló; i 15 d'en Josep Maria Codina, il·lustrats per la Paula Pozo. Els poemaris es diuen, respectivament, Cova i guaret i La boca de la ferida.

L’objectiu inicial que s’havien proposat els impulsors era fer un tiratge de 150 exemplars, però la bona rebuda els ha permès doblar la tirada del llibre. En poc més de 14 hores van aconseguir el finançament per fer realitat el projecte. El llibre es pot adquirir a les llibreries al preu de 15 €.


Diumenge, 25 abril 2021 08:41

Sentimental de Cesc Gay

Aquet diumenge a les 18.00h, nova sessió de cinema del cicle Gaudí am la projecció de Sentimental. Dirigida per Cesc Gay, després de l’èxit de “Truman” (2015) és una reflexió sobre la vida en parella i la sexualitat que tracta amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’apariència.

En Julio (Javier Cámara) i l’Ana (Griselda Siciliani) fa més de quinze anys que estan junts. Formen una parella que ja no es mira ni es toca, i que ha fet del combat diari l’essència de la seva relació. Aquesta nit l’Ana ha convidat a casa als seus veïns de dalt, en Salva (Alberto San Juan) i la Laura (Belén Cuesta), una parella més jove que ells, amable i simpàtica, però els “sorolls” s’han convertit en una molèstia per a en Julio i l’Ana…