ELPOLLTV

Dim28052024

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Més de 200 persones ja s’han inscrit a la primera edició de la Llagostrail Ridaura organitzada per la secció Trail del Grup Excursionista Bell-Matí. Entre els participants hi ha diversos i destacats esportistes, entre ells els germans Bes de Girona i el ciclista del ‪Tour de France ‪Christian Meier. La cursa està prevista per aquest diumenge. Podeu consultar tota la informació des de www.bellmati.cat.

Dimarts, 11 Novembre 2014 16:55

Castanyes i panellets a l'hospital

Un any més, el Grup Excursionista Bell-Matí ha participat en l’organització de la castanyada a l’hospital Josep Baulida. Els residents han menjat castanyes i també panellets.

Dilluns, 10 Novembre 2014 17:45

Tot a punt per a la Llagostrail Ridaura

Aquest diumenge 16 de novembre es disputa a Llagostera la primera edició de la cursa de muntanya Llagostrail Ridaura. Organitzada per la secció Trail del Bell-Matí la cursa de muntanya discorre pels entorns i paratges de la Vall del Ridaura. Els participants tenen l’opció d’escollir dos recurreguts. Un de llarg de 28 quilòmetres i un de curt de 12 12 quilòmetres, que també pot fer-se caminant. Els organitzadors han previst també un ruta infantil. Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web www.bellmati.cat.


Diumenge, 09 Novembre 2014 22:17

Llagostera diu Sí Sí

El Sí Sí s’ha imposat a Llagostera amb 2.721 vots. Aquesta xifra representa un 88,40% sobre el total de les 3.078 paperetes emeses. 157 persones han optat per l’opció del Si/No, 71 pel No, 22 en blanc, 20 pel Sí/Blanc i s’han comptabilitzat 87 paperetes com a altres. El local de participació ha comptat amb una trentena de voluntaris. No s’ha registrat cap incidència.


 

A les 18 h a Llagostera han participat un total de 2.757 persones. A partir de les 20 hores un cop es doni per tancat l’espai de participació, es procedirà al recompte de vots.

A les 13 h a Llagostera han participat un total de 1.727 persones. L’espai de participació, habilitat a l’IES Llagostera, ha obert les seves portes sense cap incidència a les 9 del matí on s’han constituït les 7 meses previstes. A les 18 hores s’actualitzaran les dades de participació. Joana Ortega, vicepresidenta del govern de la Generalitat, ha comparegut a dos quarts de dues d'aquest diumenge i ha llegit un comunicat sobre la participació ciutadana que a les 13h arribava a 1.142.910 persones. Fins a les 20 hores es pot participar.

Diumenge, 09 Novembre 2014 10:00

#9N2014: Tot en marxa a Llagostera

A les 9 en punt s’ha obert el punt de participació habilitat al gimnàs de l’IES Llagostera. Sense cap incidència s’han pogut constiturt les 7 meses previstes a Llagostera. Totes les persones amb domicili al municipi majors de 16 anys, poden participar-hi.


Avui, divendres 7 de novembre a les 20 hores hi ha prevista una reunió informativa destinada a totes les persones que s’han ofert voluntàries al procés participatiu previst pel diumenge 9 de novembre. La reunió tindrà lloc a la Sala Polivalent del Centre Cultural Can Roig (Accés per Plaça August Vidal). Es preveu poder donar informació i esvair possibles dubtes de caràcter organitzatiu.

Dimecres, 05 Novembre 2014 13:08

Parada informativa del 9N al mercat

L’ANC Llagostera, juntament amb Joves per la Terra i les seccions locals de CDC, ERC, AxLL, ICV-EUiA, Rcat, SI i JNC seran presents aquest dijous al mercat amb una parada informativa on es repartiran paperetes i s’animarà a la participació del 9N. La carpa estarà ubicada a l’encreuament del Passeig Pompeu Fabra amb Pau Casals de 9 a 13 hores.


 

Dissabte, 01 Novembre 2014 13:44

Ha mort Àngel Verdalet Dilme

Ha mort Àngel Verdalet Dilme, de 73 anys, casat amb Maria Àngels Rodríguez Montaña. La cerimònia civil serà el diumenge dia 2 de novembre a les 12:00h a la sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.