ELPOLLTV

Dic26062024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

La truita de camagrocs i alls tendres preparada per Judith Güell i Marc Gener, i la truita de patata, trompetes de la mort i cansalada de Josep Lluís Santamaria i Olga Güell han estat les guanyadores de la segona edició del concurs de truites "com et surti dels ous", organitzat per la Comissió de Festes i el Modoni.

Judith Güell i Marc Gener han rebut el premi del jurat professional, format per l’alcalde Fermí Santamaria, el regidor de Cultura Josep Aliu, el popular cuiner Monti i els Hereus i les Pubilles; mentre que Josep Lluís Santamaria i Olga Güell han rebut el premi de la votació popular.

Els guanyadors s'han endut dues ampolles de vi de Can Bufí i un pernil de Comercial Miquel-Valentí.

La Carnisseria Caballero ha guanyat el primer premi del Concurs d’aparadors de Nadal organitzat per l’Ajuntament de Llagostera. La Llibreria Sureda i la Farmàcia Joan Saurí, han estat premiats amb el segon i tercer premi respectivament. Aquest matí, l’alcalde Fermí Santamaria, acompanyat del regidor de Josep Aliu i de la regidora Pilar Aliu els hi ha lliurat el premi: Una panera, un pernil i una caixa de cava.
Dilluns, 17 Desembre 2018 09:22

2.685 € de Llagostera cap a la Marató de TV3

Publicat per
El Col·lectiu Pro Marató i l’Ajuntament de Llagostera han recollit aquest any, un total de 2.685 € per destinar-los íntegrament a la Fundació La Marató de TV3. 470 euros fan fer-se la setmana passada durant la quina celebrada al bar el Passeig, 715 euros amb el Tió Solidari i 1.500 euros gràcies a la recaptació feta dissabte durant el concert de les "The Sey Sisters". L’Ajuntament i el Col·lectiu Pro Marató han agraït a totes les persones i entitats que ho han fet possible.
Diumenge, 16 Desembre 2018 21:59

Bon ambient al Mercat de Nadal

Publicat per
La vint-i-dosena edició del Mercat de Nadal ha omplert d’activitats i parades el Plaça Catalunya de Llagostera. Durant tot el dia s’han pogut comprar tota mena d’ornaments, pessebres, torrons, flors i articles relacionats amb el Nadal. Algunes entitats i els centres educatius també han aprofitat l’ocasió per fer parada i recollir diners per a les seves activitats. El taller de pals de Tió i el Caga Tió solidari a benefici de La Marató ha estat una de les activitats familiars més concorregudes.
Diumenge, 16 Desembre 2018 12:26

Bon ambient al Mercat de Nadal

Publicat per
La vint-i-dosena edició del Mercat de Nadal ha omplert d’activitats i parades el Plaça Catalunya de Llagostera. Durant tot el dia s’han pogut comprar tota mena d’ornaments, pessebres, torrons, flors i articles relacionats amb el Nadal. Algunes entitats i els centres educatius també han aprofitat l’ocasió per fer parada i recollir diners per a les seves activitats.

El taller de pals de Tió i el Caga Tió solidari a benefici de La Marató ha estat una de les activitats familiars més concorregudes.

Llagostera, juntament amb 43 municipis catalans, ha estat una de les poblacions beneficiàries de l’ajut de 15.000 euros del programa WIFI4EU que pretén habilitar espais públics on poder connectar-se a internet. Només 44 municipis catalans hi han tingut accés d’un total de 504.

El regidor de Noves Tecnologies Robert Montiel ha explicat que "amb el programa WIFI4EU, la Comissió Europea vol promoure un accés de qualitat a Internet a través d'una xarxa WIFI oberta als ciutadans i transeünts en espais públics com a parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tota Europa mitjançant els ajuntaments i les mancomunitats".

Dins el conjunt de l’estat espanyol, hi ha hagut 218 municipis beneficiats. Aquesta dada suposa que només un 10% de les sol·licituds han estat beneficiades.

Dimarts, 11 Desembre 2018 13:32

Asfalten diversos carrers del nucli antic

Publicat per

Aquest dimarts s’han iniciat els treballs de reparació del paviment dels carrers Santiago Rusiñol, Sant Felip Neri, Barcelona i un tram del carrer Girona.

“Amb aquesta actuació tot el perímetre de carrers que conformen el Pla de Barris haurà tingut una actuació de millora urbanística”, tal i com ha explicat l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria.

Les obres s’han pogut incloure en el nou pla financer presentat per l’Ajuntament de Llagostera i acceptat per la Generalitat de Catalunya que ha permès prorrogar l’execució del Pla de Barris fins al desembre de l’any 2019.

“Amb aquest nou pla financer hem pogut incloure noves actuacions on reinvertir els diversos romanents del pressupost d’altres accions ja realitzades”, tal i com ha explicat el regidor d’Hisenda i responsable del Pla de Barris Ramon Soler.

Està previst que les obres finalitzin aquest mateix divendres.

Els propers 14 i 15 de desembre es disputarà la quarta edició del Ral·li Legend les Corbes Memorial Eduard Carreras. El Rally transcorrerà per diversos trams de les comarques gironines, entre ells Sant Grau i Romanyà.

A la zona esportiva de Llagostera a partir de les 11:40 hi haurà el reagrupament de cotxes i el punt d'assistència.

Enguany la prova serà puntuable per els equips inscrits al Trofeu Legend Cup de vehicles clàssics amb carretera tancada, dividit en l'apartat Legend ( Velocidad ) i Regularitat Super Sport.

Peu a Baix Motorsport, amb la realització d'aquest esdeveniment, pretén reviure l'ambient dels ral·lis dels anys 70-80 i 90, com el Ral·li Catalunya Costa Brava, puntuable pel mundial de ral·lis, i el Campionat d'Espanya que va comptar amb la participació de mítics pilots com Servià, Bassas, Sainz, Zanini, Makinen i Mc.Rae, entre d’altres.

Per a més informació sobre els recorreguts, horaris i trams podeu consultar el web www.peuabaix.com

El passat diumenge 2 de desembre, va finalitzar el Campionat Territorial Absolut d'Escacs de Girona, amb la participació dels jugadors locals (amb fitxa del Cassà de la Selva) Jordi Masnou i Jaume Ventura.

Jordi Masnou va tenir una actuació bastant discreta, molt per sota de la seva capacitat real de joc.

L’escaquista Jaume Ventura, en la classificació absoluta va aconseguir la vint-i-dosena posició, empatat de punts amb 9 jugadors més d’un total de 82 participants.

Per trams Ventura va assolir el primer lloc del Tram C (de 1800 a 1900 punts) seguit de Jordi Olcina d’Olot i de Jordi Chalmeta de Banyoles. Així mateix en el tram de veterans va aconseguir el tercer lloc, encapçalat per Joan P. Ayllon i de Joan Fluvià , ambos jugadors de Tordera .

Dilluns, 10 Desembre 2018 07:08

Els Tions surten del cau

Publicat per
Ja fa dies que els boscos de Llagostera van plens de tions que han començat a sortir del cau, tot esperant l’arribada del Nadal. Aquest diumenge una colla de nens i nenes han participat a la sortida organitzada per la secció infantil del grup excursionista Bell – Matí, on n'han trobat una vintena de tions amb molta gana. Ara toca alimentar-los bé i fer bondat.