ELPOLLTV

Dim18062024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Divendres, 07 Setembre 2018 11:49

Quarta edició del Rally dels Carrilets

Publicat per
lagostera acollirà aquest dissabte la quarta edició del Rally dels Carrilets, organitzat per l’entitat Amics del Motor de Llagostera. Una seixantena de vehicles d’arreu del país participaran en aquesta cursa puntuable per a la Copa Catalana. A les 19 h hi ha prevista la sortida des de la zona del pavelló municipal d’esports, on des de les 16 h es faran les verificacions administratives i el lliurament de la documentació reglamentaria a tots els participants. L’arribada del primer participant està prevista a les 4 de la matinada.
Dijous, 06 Setembre 2018 17:02

Inscripcions pels cursos de català

Publicat per

El Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera organitza un any més els cursos de català. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer els dies 18 i 25 de setembre de 17h a 19h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller.

Podeu consultar l’oferta de cursos aquí.

Per a més informació us podeu dirigir al Servei Comarcal de Català del Gironès (972 21 32 62 – Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )


 

Dijous, 06 Setembre 2018 08:54

Més places de bus per anar a Barcelona

Publicat per
Llagostera per la Independència posarà a la venda 76 places més per anar a Barcelona el proper 11 de setembre. L’autobús sortirà a les 14 des de Llagostera. Els tiquets poden comprar-se, a partir de divendres, a la Llibreria Sureda, segons han informat els organitzadors.
Dimecres, 05 Setembre 2018 07:47

Una història d’amor

Publicat per

Una història d’amor. Així es titula l’article d’opinió de Joan Ventura, publicat avui al diari El Punt Avui, dedicat a la periodista Mercè Carbó Bosch. El passat diumenge 26 d’agost va tenir lloc al tanatori de Llagostera un emotiu acte de comiat.

Podeu llegir l’article des d’aquí.

Dilluns, 03 Setembre 2018 08:08

Festa Petita amb Hereu i Pubilla Gold Edition

Publicat per
Després de l’èxit de l’any passat, la Comissió de Festes de Llagostera ho té tot a punt per celebrar la segona edició de la Festa Petita, que tindrà lloc el proper 15 de setembre. Entra la programació hi ha l’elecció de l’Hereu i la Pubilla Gold Edition, on poden presentar candidatura tots els llagosterencs i llagosterenques de més de 70 anys. Les votacions seran presencials el mateix dia de la Festa Petita, durant el sopar popular. Els guanyadors rebran com a premi un sopar per a 2 persones. Per participar-hi cal inscriure’s a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, trucant al 972 83 00 05 o enviant un correu-e a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. fins al dia 12 de setembre. Si tens un familiar, amic, conegut o veí que creus que seria un bon candidat, anima’l a participar-hi.

L’espai educatiu Reaprèn ha obert les inscripcions per al proper curs 2018/2019 per al graduat en educació secundària, el curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior i pels cicles formatius de grau mitjà i superior.

Les inscripcions es poden fer a la Casa de les Vídues de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h. Per a més informació podeu consultar el web de l’espai educatiu.


Dimecres, 29 Agost 2018 20:53

Ajornada la sessió de cinema a la fresca

Publicat per

La sessió de cinema a la fresca prevista per avui dimecres 29 d'agost a les 22h a la Plaça Catalunya s'ajorna per pluja.

Es farà el dimecres 5 de setembre a les 22h.


Una trentena de membres de l’Esplai Olla de grills de Mataró, juntament amb els seus monitors, han acampat al paratge del Mas Roig de Llagostera. L’estada va tenir lloc el passat divendres 24 d’agost. Després de passar-hi la nit van seguir la seva ruta camí de Romanyà.
Dijous, 23 Agost 2018 17:18

Acte de comiat a Mercè Carbó Bosch

Publicat per
El proper diumenge 26 d’agost a les 12:15 h tindrà lloc al Tanatori de Llagostera, l’acte de comiat a Mercè Carbó Bosch, que va morir a Ginebra el passat 2 d’agost a l’edat de 63 anys.

La piscina municipal de Llagostera ha estat tancada aquests últims dies per problemes tècnics derivats de la tempesta del divendres 17 d’agost al municipi. A partir de demà dijous 23 d’agost funcionarà a ple rendiment.