ELPOLLTV

Dis06072024

Back Estàs aquí:Inici Notices Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dijous, 23 abril 2015 07:59

Byssense: nova perfumeria a Llagostera!

El dissabte 25 d’abril a les 17h s’inaugura a Llagostera la perfumeria Byssense. Situada al carrer Àngel Guimerà nº 7, hi trobareu tot tipus de productes de perfumeria i estètica per adaptats a tots els gustos. Animeu-vos a descobrir noves fragàncies!

Per més informació sobre la inauguració podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


 

 

Dimarts, 21 abril 2015 21:50

El Festival’Era presenta cartell

En una sala força original, la sala de tancs de la Fàbrica Moritz de Barcelona, ha presentat avui l’equip organitzador del Festival’Era el cartell del Festival. El Festival arriba enguany a la tercera edició mantenint la seva essència intimista i propera gràcies al seu aforament reduït. Aquest any però, es canvia de data substituint l’últim cap de setmana d’agost pel 25 de juliol. A més a més es baixen els preus amb una entrada per a totes les butxaques des de 22€;  on l’acampada segueix sent gratuïta per a tothom.

Els artistes convidats són:

- The Antlers

- Gold Panda

- Delorean

- The New Raemon

- Jupiter Lion

- Sau Poler

- El Último Vecino

-  DJ Capo

- DJohnston

- Bel Bee Bee

- Lili’s House

- Wesphere

- Tversky

Per més informació i compra d’entrades podeu dirigir-vos a la web del festival www.festivalera.com


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dilluns, 20 abril 2015 12:45

El Llagostera segueix en ratxa

L’equip llagosterenc va endur-se ahir un punt de Tenerife després d’un empat a zero. D’aquesta manera, la Unió Esportiva Llagostera continua la seva ratxa sense perdre i continua en vuitena posició.
Per llegir la crònica del partit feu clic aquí.
Font: Liga Adelante


 

El llibre, coeditat per l’Ajuntament de Llagostera i el Grup Excursionista Bell-Matí, aporta una visió molt extensa de l’evolució i trajectòria d’aquesta entitat i de com ha marcat culturalment el poble de Llagostera.
L’acte de presentació tindrà lloc aquest dissabte 18 d’abril a les 20 h a la sala de plens de l’Ajuntament de Llagostera on intervindran Joan Sàbat Tibau, actual president de l’entitat, Sílvia Comas Malagraba, autora del llibre i l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria.
El llibre s’ha elaborat a partir de la documentació que conserva l’entitat i sobretot del testimoni de molts protagonistes que van regir o participar en les activitats que l’entitat ha organitzat durant aquests cinquanta anys.


 

Llagostera segueix apostant per promocionar-se com a destinació turística. Emmarcat dins les actuacions de promoció i desplegament del Pla Estratègic Local, Llagostera serà present per segona vegada, al nou Saló Internacional del Turisme a Catalunya, que enguany passa a dir-se B-Travel.
Del 17 al 19 d’abril l’àrea de turisme juntament amb l’Associació de Restaurants de Llagostera,  serà present al B-Travel amb un stand a la zona de promoció enogastronòmica batejada amb el nou B-Delicious del Recinte Montjuïc de Fira Barcelona (palau 8), on s’oferiran degustacions de la gastronomia llagosterenca.


 

Fins el 22 d’abril l’oficina de Correus de Llagostera recollirà, com altres anys, aliments per aportar-los al Banc dels Aliments.
El més necessari són aliments infantils, conserves, llegums, oli, pasta i arròs.
D’aquesta forma, la empresa postal s’uneix una vegada més a la Federació de Bancs d’Aliments (FESBAL) en la lluita contra la fam.



 

En el context de l'exposició "Català, llengua d'Europa" organitzada aquests dies a la Biblioteca Julià Cutiller, hi havia un concurs sobre els continguts de l'exposició.
La guanyadora ha estat la Jihane El Hajji Bekkaoui que s’emporta un val amb dues entrades gratuïtes per als actes de pagament de la Festa Major. Enhorabona!


 

Dissabte, 11 abril 2015 21:54

El Llagostera porta 10 partits sense perdre

Després de jugar tota la segona part contra 10, el Llagostera ha empatat a 0 el seu partit al Municipal de Palamós – Costa Brava contra l’Alcorcón.
L’empat permet als gironins seguir a la zona mitja-alta de la classificació i acumular una ratxa de 10 partits sense perdre.
Podeu llegir la crònica del partit aquí.
Font: U.E. Llagostera


 

L’Ajuntament de Llagostera ha publicat el calendari per a les preinscripcions i matriculacions dels infants a El Carrilet i el Niu. El Niu només obrirà les aules de P1 i P2 necessàries per atendre les sol•licituds que sobrepassin la capacitat del Carrilet i l’aula de P0 si hi ha 8 sol•licituds.
Les sol•licituds es podran presentar a partir de l’onze de maig i les matriculacions a partir del 9 de juny.
Per més informació podeu consultar el web municipal www.llagostera.cat


 

El Llagostera ha començat els tràmits per convertir-se en Societat Anònima Esportiva.  Per això, el club posa a disposició dels seus socis primer, i del públic després, accions del club. Cada acció té un import de 231€ i els socis amb dret a compra en podran comprar un màxim de 10. El període de compra pels socis ha començat avui i s’allargarà fins el 9 de maig. A partir del 10 de juny podrà adquirir accions tothom qui ho desitgi fins al 9 de juliol, moment en que s’acabarà la venta d’accions. Per més informació podeu contactar amb el club.

Font: U.E. Llagostera