ELPOLLTV

Dis06072024

Back Estàs aquí:Inici Notices Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

La pool party que serveix de preàmbul del Festival’Era, tindrà enguany un cartell molt complet amb la presència de Ricardo Tobar, Marc Piñol, Vallès, Undo, Optmst i Discos Paradiso Crew.
La festa, que se celebrarà el proper 4 de juliol, manté el seu caràcter exclusiu amb aforament limitat. Les actuacions començaran a les dues del migdia i la celebració s’allargarà fins a les dues de la matinada.
Per més informació sobre els esdeveniments i/o la venta d’entrades podeu consultar la web www.festivalera.com, el Facebook o el Twitter del Festival.


 

 

Divendres, 10 abril 2015 08:56

Dia Internacional de l’Art

El diumenge 12 d’abril se celebra a Llagostera el Dia Internacional de l’Art. Durant tot el matí es faran activitats populars relacionades amb el món de l’art a la Plaça de Catalunya.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


 

 

El grup excursionista llagosterenc ha organitzat una nova sortida. Aquesta vegada amb dues opcions:
OPCIÓ A: Caminada d'un dia o dels dos sense sopar ni dormir a Sant Grau. (GRATUÏT)
OPCIÓ B: Caminada d'un o de dos dies amb sopar i nit a Sant Grau (10€)
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


 

El dijous 9 d’abril a les 21h es durà a terme al Casino Llagosterenc la presentació del candidat per Esquerra Republicana, Toni Navarro. L’acte comptarà amb la presència del diputat d’ERC al Parlament Europeu, Josep Maria Terricabras.


 

 

La ratxa de la Unió Esportiva Llagostera segueix. El diumenge varen aconseguir la victòria al camp del Racing de Santander; equip que freqüenta la primera divisió.
Amb aquesta victòria, l’equip es posiciona 8è a la taula classificatòria de la Lliga Adelante, amb 46 punts.
Podeu llegir la crònica del partit aquí.
Font: U.E. Llagostera


 

La Unió Esportiva Llagostera - Costa Brava fa una crida al concurs de cara a aquesta setmana. Fins el dissabte 4 d'abril, tothom té la possibilitat de participar a fer el cartell de l'afició, que commemorarà el partit entre UE Llagostera i AD Alcorcón del dissabte 11 d'abril al Municipal Palamós - Costa Brava.
Per més informació podeu consultar el web de la Unió Esportiva Llagostera.
Font: U.E. Llagostera


 

Dijous, 02 abril 2015 10:09

Processó de Divendres Sant

Divendres Sant a partir les 21 h, la Processó centenària de Llagostera sortirà de la Plaça del Castell per recórrer diversos carrers del poble donant continuïtat a les escenes de la Passió amb la representació de La Crucifixió de Jesús a la Plaça del Castell on finalitzarà la Processó.


 

Dimecres, 01 abril 2015 11:19

Escenes de la Passió a l’aire lliure

El dijous 2 d'abril a partir de les 21 hores, es donarà pas a la representació de les escenes de la Passió a la Plaça del Castell, on més de 100 persones entre els Manaies de Llagostera, actors i actrius, ballarines i organització participen en les diversos quadres escènics de la Passió representant el Sant Sopar, La captura, El judici d‘Herodes, La negació de Pere i El Judici de Pilat.


 

Dijous Sant, 2 d’abril, els Manaies de Llagostera desfilaran per diversos carrers del municipi per fer el tradicional lliurament del penó. Enguany hi ha dos penonistes, el llagosterenc David Ruiz i la llagosterenca Mònica Sànchez. La sortida tindrà lloc a els 19:30 h des de l’Oficina de Turisme de l’Estació fins al domicili dels penonistes.


 

Dilluns, 30 Març 2015 09:50

Nova edició de la cuina dels Manaies

Emmarcat dins la programació de Setmana Santa, l’Ajuntament juntament amb l’Associació de Restaurants del municipi, organitzen una nova edició de la Cuina dels Manaies.

Es tracta  d’una campanya gastronòmica d’inspiració romana on hi participen 8 restaurants del municipi oferint menús per a totes butxaques amb preus que oscil·len entre els 21 i el 70 euros.

Els restaurants que hi participen són: Can Cassoles, Ca la Maria, Els Tinars, Cal Degollat, Can Panedes, la taverna de Can Pou, El Carril i Ca l’Artau.

Podeu consultar els menús des del web www.visitallagostera.cat