ELPOLLTV

Dic03072024

Back Estàs aquí:Inici Notices Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

L’Associació Dones d’Arreu ha organitzat pel proper cap de setmana una sèrie d’activitats relacionades amb el  Dia Internacional de la Dona.
Podeu consultar el calendari d’activitats al cartell adjunt a continuació.


Dijous, 05 Març 2015 13:00

Teatre: Hotot

El proper dissabte 7 de març a les 22h tindrà lloc al Teatre del Casino Llagosterenc la representació de l’obra teatral ‘Hotot’ , a càrrec de la companyia Cascai.
Les entrades es posaran a la venta una hora abans del inici de l’espectacle a la taquilla.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.


Dilluns, 02 Març 2015 09:41

Empat a 2 del Llagostera a Saragossa

La Unió Esportiva Llagostera ha jugat aquest cap de setmana un partit força intens i ha estat capaç de capgirar un marcador en contra fora de casa. Finalment el resultat fou de 2-2, aconseguint així un punt més per la classificació.

D’aquesta manera, l’equip es manté una setmana més fora de les posicions de descens, actualment 14è.

Si voleu llegir la crònica del partit podeu fer-ho en aquest enllaç.

Font: U.E. Llagostera


Aquest divendres 6 de març finalitza el termini per presentar les imatges al concurs de portades que organitza la revista llagosterenca El Butlletí. Participar-hi és molt senzill, només cal enviar a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. un màxim de 3 fotografies per autor. Enguany el requisit és que a la fotografia hi aparegui aigua, i els premis per a les tres millors instantànies són un sopar per a dues persones i vals de la Unió de Botiguers. Es poden consultar les bases íntegres del concurs al web de l'entitat www.elbutlletidellagostera.cat


Dijous, 26 Febrer 2015 19:54

Firarebaixa 2015

La Unió de Botiguers de Llagostera ho té tot a punt per la Fira Rebaixa 2015 que tindrà lloc a Llagostera el proper diumenge. Durant tot el matí fins a les 2 del migdia els botiguers oferiran els seus productes rebaixats a la Plaça Catalunya on es podrà triar i remenar tota mena d'articles a preus molt interessants.

L’escola d’idiomes Pauher School estrena un projecte nou juntament amb Go English Summer. Es tracta d’unes colònies de Setmana Santa a l’Alt Empordà per nens i nenes de 5 a 12 anys (de P5 a 6è de primària) amb professors angloparlants nadius.
Go English Summer és una empresa que ofereix un servei molt personalitzat; per això les places que s’ofereixen són limitades. No obstant també hi ha la possibilitat de gaudir de l’experiència un cop acabada l’escola del 24 al 28 de Juny o de l’1 al 5 de setembre.
Per més informació podeu adreçar-vos a Pauher School al C. Constància nº 1, al telèfon 972805163 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.



Dissabte, 28 Febrer 2015 13:59

Nova edició del Festival’Era

El  Festival’Era torna un any més a Llagostera, enguany les cites es concentren al mes de Juliol.
L’Era electrònica (Pool Party) serà el dissabte 4 de juliol i el Festival’Era el dissabte 25.
Ja hi ha disponible un pack d’entrades pels dos esdeveniments per 36€ a la web http://www.festivalera.com/home


 

Dimecres, 04 Març 2015 13:44

Jornada de portes obertes a l’Institut

L’Institut de Llagostera ha organitzat pel proper diumenge 8 de març una jornada de portes obertes. Les instal•lacions es podran visitar de 11h a 13h.

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, previst per aquest dimecres 25 de febrer aprovarà inicialment el Reglament Orgànic Municipal (ROM) on, entre d’altres aspectes, es preveu la participació ciutadana dels veïns mitjançant la utilització del Twitter.
Pel que fa a l’ús de les noves tecnologies es contempla la possibilitat de formular precs i preguntes als plens municipals realitzades via Twitter. Els precs i les preguntes es podran formular, un cop s’hagi aprovat l’ordre del dia del Ple i abans o durant el transcurs del Ple.
A l’inici del Ple el responsable de comunicació de l’Ajuntament que gestioni el Twitter donarà la benvinguda i recordarà la normativa d’ús i donarà per iniciada la comunicació al Ple.
Només es podran formular precs o preguntes sobre els temes que figurin a l’ordre del dia del Ple.
Per a la formulació de precs i/o preguntes s’utilitzarà l’etiqueta #plellagostera, seguit de la pregunta o prec. El responsable del servei de premsa es reserva el dret de valorar i/o verificar l’autenticitat dels perfils que formulin precs o preguntes per tal d’evitar anònims i/o suplantacions d’identitat.


Aquest dijous està previst que s’iniciïn els treballs de la primera fase del projecte de reforma i ampliació de la Casa de les Vídues de Llagostera. El projecte, redactat per l’arquitecte Carles Soler, soluciona els problemes actuals d’accessibilitat de l’edifici amb la creació d’un nou nucli de comunicacions, format per una escala i un ascensor, que es construirà en una porció de terreny adjacent a l’edifici que l’Ajuntament ha adquirit amb aquesta finalitat.
El programa funcional previst per a l’equipament inclou dues activitats: un centre d’art, que inclou escola de belles arts i sala d’exposicions, i l’espai jove, que ha de ser el lloc de trobada i el centre dinamitzador de les activitats de la gent jove de Llagostera.