ELPOLLTV

Dim18062024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nova programació de cursos i tallers Llagostera 3.0
Divendres, 04 Maig 2018 07:17

Nova programació de cursos i tallers Llagostera 3.0

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquest cap de setmana s’inicia la segona programació dels cursos i tallers Llagostera 3.0 al Centre de Recursos Tecnològics del municipi que compte amb la participació de LEGO Education ROBOTIX, l'Editorial Vicens Vives, Samsung, i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.

Una part de la programació està adreçada a pares, mares i docents on els participants coneixeran quines són les millors APPs educatives i de programació en robòtica per als seus fills i alumnes.

La programació inclou cursos i tallers per a nens i nenes a partir de 6 anys on els participants construiran els seus propis robots i s’endinsaran en el món de la programació per tal de fer-los funcionar amb diferents funcionalitats.

En total s'han programat 10 sessions, entre cursos, tallers que donen continuïtat o i complementen les els curos, tallers i capsules d'iniciació a la robòtica i a la programació iniciats el passat mes de novembre quan va entrar en funcionament el Centre de Recursos tecnològics ubicat a l’espai cultura de la Casa de les Vídues.

“La programació s'emmarca dins les actuacions del Pla de Barris i del projecte Llagostera 3.0, adreçat a les famílies del municipi, per tal de poder ampliar i/o perfeccionar els coneixements adquirits als centres educatius amb l'objectiu de trencar la dificultat d'accés a la tecnologia, ja sigui per motius de formació o econòmics”, tal i com ha explicat el regidor de l’Ajuntament de Llagostera Ramon Soler.

El centre està obert tots els divendres de 17 a 20 h i els dissabtes de 10 a 13:30 i de 16 a 19:30. L'accés és lliure i gratuït a partir dels 5 anys i els menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

Les inscripcions poden fer-se presencialment a les oficines de l’Ajuntament o bé des de www.casadelesvidues.cat/centre-de-recursos-tecnologics


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.