ELPOLLTV

Dic26062024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'experiència del Mas Roig II de Llagostera al Pint of Science
Dimecres, 16 Maig 2018 23:12

L'experiència del Mas Roig II de Llagostera al Pint of Science

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

L’experiència científica i social del Mas Roig II de Llagostera, ha format part de la programació del Pint of Science dedicada a la sostenibilitat i al medi ambient, que ha tingut lloc aquest dilluns a la cafeteria Un Sol Món de Girona.

Els participants han explorat, de la mà del Dr Francesc Sureda, com hauria de ser l’educació per afavorir l’adveniment d’un món més sostenible, amb l’experiència del Mas Roig II on, des de fa molts anys, s’estan aplicant els criteris d’autosuficiència i sostenibilitat de forma pionera.

El Pint of Science té com a objectiu oferir xerrades interessants i divertides, sobre les darreres investigacions científiques, en un format accessible al públic, en un bar. Es tracta d'una organització sense finalitats de lucre, dirigida per voluntaris, i que va ser creada per una comunitat d'investigadors de postgrau i postdoctorals l’any 2012. El festival es celebra anualment durant tres dies simultàniament en bars de tot el món. A Girona, l’entitat AstroGirona n’és l’organitzadora. Per a més informació podeu consultar el seu web.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.