ELPOLLTV

Diu16062024

Back Estàs aquí:Inici Notices Amb l’espectacle “l’Auca del senyor Esteve” es dona per finalitzada la Festa Major de Llagostera
Dimecres, 22 Maig 2024 09:13

Amb l’espectacle “l’Auca del senyor Esteve” es dona per finalitzada la Festa Major de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Amb les dues funcions del teatre "L'auca del senyor Esteve", es va donar per finalitzada la Festa Major de Llagostera 2024 sent tot un èxit 

Un espectacle de la companyia La Puntual dirigida per Àngel Llàcer, amb la participació de l’actriu  llagosterenca, Encarnita Gonzàlez que va omplir les dues sessions al Teatre Casino Llagosterenc. Al llarg de la representació s'hi va poder viure una adaptació de l’obra de Santiago Santiago Rusiñol absolutament fidel al text original. Una gran comèdia costumista que posa en valor l'artesania del fet teatral i modernista on es poden veure reflectits tots els valors de la societat d'aquella època.

Encarnita Gonzàlez, molt emocionada va agrair al poble de Llagostera el seu suport incondicional al llarg de la seva trajectòria com a actriu i directora de teatre. 

Un cop acabada la festa es pot concloure en què va ser tot un èxit, i que tot i que en alguns moments la pluja fes acte de presència al llarg dels quatre dies, no va impedir que la festa se celebrés amb normalitat.

Una festa amb un programa molt extens d'activitats, dirigida a tota mena de públic on no hi ha hagut incidències greus. Es tanca, un any més, la Festa Major de Llagostera, amb una sensació de satisfacció en veure que han estat quatre dies de festa intensos, i plens de gent gaudint de totes les activitats.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.