ELPOLLTV

Dij20062024

Back Estàs aquí:Inici Notices 49 alumnes llagosterencs s’han presentat a les PAU 2024
Dimarts, 04 Juny 2024 11:32

49 alumnes llagosterencs s’han presentat a les PAU 2024

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Avui dimarts 4 de juny s'ha donat el tret de sortida a la Selectivitat 2024. Al llarg del dia d'avui es disputaran les proves de Llengua i Literatura Castellanes, Llengua Estrangera i Física, Fonament Artístic Geografia, Geologia i Ciències Ambientals o Literatura Dramàtica.


Demà dimecres 5 de juny tindran lloc els exàmens d'Història i Història de la Filosofia, Anàlisi Musical, Ciències Generals, Llengua i Cultura Llatines i Matemàtiques, i Dibuix Tècnic, Història de l'Art, Història de la Música i la Dansa, Literatura Castellana i Química.


I finalment dijous 6 de juny Llengua i Literatura Catalanes, Arts Escèniques, Dibuix Artístic, Llengua i Cultura Gregues i Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials i Biologia, Disseny, Funcionament de l'Empresa, Literatura Catalana i Tecnologia i Enginyeria.


Enguany la novetat han estat quatre optatives noves dins del bloc de la matèria optatives: arts escèniques, ciències generals, història de la música i de la dansa i literatura dramàtica. Per tant, la llista d'assignatures de modalitat a triar en la fase específica s'ha ampliat fins a les 23.


Des de l'Institut de Llagostera han estat 49 alumnes els que s'hi han presentat. Van ser 52 alumnes els que van matricular-se al setembre, però a causa d'una baixa i dos suspesos, s'hi han presentat 49.


Aquesta Selectivitat hi ha hagut rècord amb 42.500 alumnes matriculats a les PAU. De la mateixa manera que hi ha hagut un increment en matriculacions gironines amb un total de 42.535 estudiants, 816 més respecte a l'any passat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.