ELPOLLTV

Dij20062024

Back Estàs aquí:Inici Notices Antoni Beltran presenta el seu llibre “Ensenya’m la llengua” a Llagostera
Divendres, 07 Juny 2024 15:23

Antoni Beltran presenta el seu llibre “Ensenya’m la llengua” a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)

Ahir dijous 6 de juny, a la biblioteca Julià Cutiller, va tenir lloc la presentació del llibre “Ensenya’m la llengua”. Un llibre escrit per Antoni Beltran, llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialista en Medicina Interna i en Medicina Familiar i Comunitària i il·lustrat per Josep M. Pous-Culí. 

Aquest llibre busca ser una eina per recuperar un vocabulari popular i col·loquial que fins fa pocs anys era viu, explícit i completament natural; un llenguatge farcit de fogots, tropells i cobriments. 

Com diu Màrius Serra en el pròleg, «Aquesta és una obra única i molt oportuna, sobretot en un moment en què s’incorporen al nostre estressat sistema sanitari molts professionals que no tenen el català com a llengua materna i que es poden trobar amb pacients que expressen els seus mals amb paraules de baixa freqüència d’aparició en els escrits mèdics que coneixen»

La presentació, a càrrec del mateix autor, va ser tot un èxit. També hi va intervenir Enric Ramionet, escriptor i articulista i Adrià Guinó, regidor de l'Ajuntament de Llagostera. 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.