ELPOLLTV

Dis06072024

Back Estàs aquí:Inici Notícies

Notícies

Dimarts, 09 Octubre 2018 06:43

Els Amics del Teatre de Llagostera a Marsella

Publicat per
Els Amics del Teatre de Llagostera han estrenat l’obra Pigmalió al Centre Català de Marsella. La representació de l’obra va tenir lloc el passat dissabte 6 d’octubre.
El Puig de les Cadiretes, de Llagostera, s'ha convertit en la primera escola de Catalunya en disposar d'una aula Microsoft. L’aula és el fruit de la col·laboració del Departament d’Ensenyament i l’empresa Microsoft per a l’impuls de l’ús de les Noves Tecnologies per a la creació per part de l’alumnat dels seus propis continguts educatius.

L’Aula Microsoft compta amb 30 ordinadors portàtils transformables en tauletes digitals, llicències de software, un panell interactiu de 65 polzades i formació per al professorat del centre.

Aquestes eines han suposat un impuls en el treball col·laboratiu de l’alumnat i la seva participació en la creació de continguts educatius propis. Així mateix, facilita estratègies de treball en xarxa tan d’alumnes com de docents. Aquesta dotació consolida el pla de treball del centre en l’àmbit digital, que ja va guanyar, en el marc del Mobile World Congress 2017, el premi a escola innovadora en l’ús de tecnologies digitals gràcies al seu pla de robòtica, programació i aprenentatge mòbil, en el marc del “Changing Education Together dels Mobile Learning Awards”.

La presentació de l’aula va tenir lloc la setmana passada a càrrec Mar Camacho, Directora General d’Educació infantil i primària, l’Alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, representants de l’Àrea TAC i l’Àrea TIC del Departament d’Ensenyament, representants de Microsoft Educación i l’equip educatiu del centre.

La directora del centre, Nuri Solà ha destacat que “L’aula digital és el resultat altament satisfactori de la col·laboració de les Institucions i l’empresa privada en la transformació digital de l’escola Puig de les Cadiretes.” L’aula digital permet utilitzar les aplicacions Microsoft en la pràctica educativa de l’educació primària. A banda del material informàtic, hi hagut una formació important per part dels mestres. El projecte ha estat possible gràcies al patrocini de Microsoft Educación, en col·laboració amb l’Àrea TAC del Departament d’Ensenyament, i la intervenció de SEMIC.


Diumenge, 07 Octubre 2018 15:35

Mig miler de persones a la Festa de la Gent Gran

Publicat per
Un any més, l'Ajuntament de Llagostera ha volgut retre homenatge als llagosterencs i llagosterenques majors de 65 anys amb un dinar al local polivalent. La Festa de la Gent Gran, que enguany celebra la trenta-vuitena edició, ha comptat amb mig miler de persones entre comensals i voluntaris.

L’alcalde, Fermí Santamaria i la regidora d’Acció Social, Montse Vilà, han volgut agrair públicament la implicació i col·laboració de la seixantena de voluntaris, entre ells els membres del Grup Excursionista Bell Matí, la Creu Roja i un grup de joves, sense els quals la festa no seria possible.

Divendres, 05 Octubre 2018 15:16

Nominats als premis Ou de Reig 2018

Publicat per

El Butlletí de Llagostera, la Cuca Feliua, el Dr. Francesc Sureda, Eugenia Riera (Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Llagostera), el mossèn Enric Plantés i la Comissió coordinadora del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 estan nominats a rebre el Premi Ou de Reig 2018.

Els nominats han estat proposats per les entitats de Llagostera. Les votacions estaran obertes fins divendres 12 d’octubre a les 12 de la nit.

El lliurament del premi tindrà lloc el dia 13 d’octubre al Teatre Casino Llagosterenc a partir de les 21 hores. Vota ara des d'aquí.


Divendres, 05 Octubre 2018 07:37

La Palestra Spritz a l'Oncotrail

Publicat per
Lara Turon, Júlia Turon, Sandra Bagudanch, Olga Sánchez, Jordi Mir, Robert Montiel, Adrià Guinó i l’infiltrat cassanenc Jordi Tarinas, són els integrants de l’equip Llagosterenc La Palestra Spritz que aquest cap de setmana participarà a l’Oncotrail. La cursa té un recorregut circular de 100 quilòmetres amb arribada i sortida al municipi de Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores. L’equip ha destinat 1.000 euros a la Fundació Oncolliga Girona per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.
Dijous, 04 Octubre 2018 08:10

Crida a participar a la cadena humana "Fem-ne via"

Publicat per

L’ANC i Llagostera per la independència fan una crida a participar a la cadena humana, prevista pel proper diumenge 7 d’octubre, per commemorar l’aniversari de l’1 d’octubre. L’acció, batejada amb el nom de Fem-ne via unirà els municipis de Sant Julià de Ramis i Aiguaviva.

Des de les entitats llagosterenques es demana apuntar-se preferentment al tram 15, situat a l’inici del carrer Saragossa de Girona passant pel carrer Oviedo (Agència Tributària) fins al carrer València (benzinera CEPSA). Les inscripcions poden fer-se des de https://femnevia.assemblea.cat

Per a les persones de Llagostera que vulguin participar-hi s’ha quedat a les 15:30 h a l'aparcament de Can Cassoles on s’organitzaran i compartiran els vehicles disponibles, per anar fins a Girona.


Dijous, 04 Octubre 2018 07:43

Els Implicats Llagostera a punt per a l'Oncotrail

Publicat per
Jordi Maimí, David Puig, Xevi Lloveras, Geni Exposito, Sergi Càceres, David Ventura, Patrick Blariau, Jordi Boadella i David Oliveras, com a Team Maneger, formen part de l’equip Implicats Llagostera que el proper cap de setmana recorrerà els 100 quilòmetres de l'Oncotrail.

Un any més l’equip llagosterenc ha recollit fons per destinar-los integrament a la Fundació Oncolliga Girona per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

La cursa té un recorregut circular de 100 quilòmetres amb arribada i sortida al municipi de Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.


Dimarts, 02 Octubre 2018 11:54

L'Escola Lacustària commemora l'1O

Publicat per

L'Escola Lacustària va realitzar ahir un acte en commemoració de l’1 d’octubre de 2017.
Davant l'entrada principal de l'escola, els i les mestres del centre que hi varen voler participar, varen reivindicar la llibertat d'expressió, amb una cinta vermella que els segellava els llavis, fet i sentiment compartit per la majoria dels membres del claustre.


Amb motiu de l’aniversari de l’1 d’octubre de 2017, aquest dilluns al vespre a l'església de Llagostera, s'ha celebrat una missa per la pau, la justícia i la llibertat en el nostre país.

Dimarts, 02 Octubre 2018 08:43

Sopar de 50 anys

Publicat per

50 anys no es fan cada dia i per celebrar-ho els llagosterencs nascuts l’any 1968 han organitzat una sopar, previst pel proper 27 d’octubre. Els interessats cal que facin la corresponent inscripció abans de l’11 d’octubre.

Per a més informació i detalls del pagament podeu veure el cartell o bé enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.