ELPOLLTV

Dis06072024

Back Estàs aquí:Inici Notícies

Notícies

Dilluns, 01 Octubre 2018 07:56

Un any després ni oblit, ni perdó

Publicat per
Amb motiu de la commemoració del primer aniversari de la celebració del referèndum d’autodeterminació, avui a les 20 hores, a la Plaça Catalunya, es farà lectura d’un manifest i es projectarà un vídeo amb imatges de la jornada del referèndum que es va viure a Llagostera i a altres municipis del país.

Una hora abans, a les 19 h, hi ha prevista una missa i pregària per la pau, la justícia i la llibertat a l’església parroquial.


Llorenç Rissech ha guanyat el primer concurs d’Allioli Independent que ha tingut lloc aquest diumenge 30 de setembre, en el marc dels actes de commemoració del primer aniversari de la celebració del referèndum d’autodeterminació. L’ Albert Vinyoles i la Judith Güell han quedat en segona i tercera posició respectivament. El jurat, format pels millors experts locals en allioli n’han valorat la quantitat i la qualitat.
La Guàrdia Civil ha desmuntat una empresa creada a Llagostera, amb seu a Albacete, que es dedicava a cometre estafes a través d'internet. L'origen de la investigació va ser una denúncia presentada a Lleó, on els afectats havien comprat maquinària industrial a través d'internet que mai rebre.

El cas va passar a mans de l'Equip d'Investigacions Tecnològiques (EDITE) de la Guàrdia Civil de Girona, perquè es va descobrir que els responsables d'aquesta empresa eren tres veïns de Llagostera. Els tres investigats gestionaven diferents comptes bancaris i, durant els darrers tres mesos, havien rebut transferències des de diferents punts de l'Estat per valor d'uns 60.000 euros. L'operació que ha permès arribar fins a ells s'ha batejat amb el nom de «Filezilla».

Font: ACN


Dijous, 27 Setembre 2018 14:50

Primer concurs d'allioli independent

Publicat per

El proper diumenge 30 de setembre, amb motiu dels actes de commemoració del primer aniversari del referèndum de l’1 d’octubre, s’ha organitzat un concurs d’allioli Independent. Els participants s’hauran d’inscriure al bar de la zona de barbacoes del Parc de l’U d’Octubre, davant de l’Institut, de 10 a 13h. El guanyador s’endurà una caixa de vi solidari Allibera’m.

Les bases per a participar-hi són les següents

1- Cada concursant tindrà un número que l'identificarà.

2- Els participants es portaran els seus estris per a l'allioli.

3- L’organització facilitarà els alls i l'oli.

4- Altres ingredients com sal, llimona, vinagre...  que el participant necessités per a la seva recepta els haurà de portar ell

5- L’elaboració serà manual i no és permesa la utilització d'estris electromecànics.

6- Els concursants podran preparar els ingredients al morter abans a tirar l'oli i remenar.

7- El temps dels concurs serà de 15 minuts i començarà quan ho indiqui el jurat.

8- Durant la prova els participants no podran rebre ajuda de tercers, si es així seran eliminats.

9- Si en el transcurs del concurs algun participant acaba l'oli del seu setrill se li facilitarà un altre.

10- Si en el transcurs del concurs algun participant omple el seu morter podrà posar-se una part al recipient numerat que se li haurà donat.

11- Al participant que se li talli l'allioli quedarà directament eliminat.

12- Un cop acabat el temps del concurs tothom haurà de deixar de fer allioli.

13- El jurat valorarà tant la quantitat d'allioli fet com el seu aspecte i consistència.

14- Guanyarà el concursant que hagi presentat més quantitat d'allioli i més ben lligat.

15- El fet de participar en aquest concurs significa l'acceptació d'aquestesbases.

16- El jurat no es fa responsable de les bravades i efectes secundaris de la ingesta i sobredosi d'allioli 


El Ple de l’Ajuntament de Llagostera celebrat aquest dimecres 27 de setembre, ha aprovat per unanimitat, una moció amb motiu del primer aniversari de l’1 Octubre. En la moció s’acorda reivindicar i agrair a totes aquelles persones que van fer possible el referèndum d’autodeterminació del passat 1 d’octubre, malgrat les amenaces, la violència i la brutalitat policial per part del govern espanyol. Així mateix es reitera “la inapel·lable necessitat que el govern de l’estat espanyol s’assenti a negociar un referèndum acordat i a acceptar el resultat democràtic que s’obtingui del plebiscit. [...] i si, l’Estat continua negant el dret a l’autodeterminació al poble de Catalunya, reivindicar el dret de fer efectiu el resultat del referèndum d’autodeterminació de l’1-O i endegar un procés constituent que porti a la constitució de la República Catalana” finalment la moció exigeix de nou “la llibertat immediata i incondicional dels presos i preses polítics i el retorn dels exiliats”. Podeu llegir el text íntegre de la moció des de llagostera.cat.


Dimecres, 26 Setembre 2018 08:13

Missa i pregària per la pau, la justícia i la llibertat

Publicat per
Dilluns vinent, dia 1 d’octubre, la missa del vespre serà a les 7 de la tarda a l’església parroquial de Llagostera.

Durant la missa es pregarà per la pau, la justícia i la llibertat en el nostre país, amb motiu de l’aniversari de l’1 d’octubre de 2017.


Dilluns, 24 Setembre 2018 11:26

Reunió informativa de Llagostera per la Independència

Publicat per
Llagostera per la Independència ha convocat una reunió informativa oberta a tothom pel proper dimarts 25 de setembre a les 21:30 h al Casino Llagosterenc. L’objectiu de la trobada és donar a conèixer la tasca que es realitza des d’entitat així com “engrescar als interessants a integrar-se al grup de treball” tal i com ha explicat el responsable de Llagostera per la Independència, Albert Vinyes.
Dilluns, 24 Setembre 2018 11:21

600 € més, per a les Caixes de Resistència de l’ANC

Publicat per
Llagostera per la Independència ha recollit un total de 600,83€, que es destinaran a les Caixes de Resistència de l’ANC. La recaptació ha estat possible gràcies a les aportacions voluntàries dels llagosterencs que el passat 11 de setembre, van anar a la manifestació de Barcelona amb els autocars organitzats per l’entitat independentista llagosterenca.
Dilluns, 24 Setembre 2018 11:16

Nova oferta de cursos i tallers ocupacionals

Publicat per

Adquirir les competències clau d’un community manager, desenvolupar habilitats i destreses per resoldre situacions de conflicte, conèixer les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries per aplicar mesures preventives i adreçar-se correctament en anglès per atendre un client, són alguns dels objectius dels nous cursos i tallers ocupacionals organitzats per l’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera pel darrer trimestre del 2018.

Entre l’àmplia oferta formativa hi ha també cursos d’informàtica, tècniques de venda emocional, auxiliar administratiu així com un curs de carretons elevadors.

En total s’han programat una desena de cursos i sessions d’orientació laboral.

Els cursos estan adreçats a tothom, amb preferència a les persones empadronades a Llagostera en situació d’atur i inscrits a la borsa de treball local.

L’oferta formativa es pot consultar des de www.llagostera.cat

Les inscripcions es podran realitzar de 10 a 14 h a l‘Oficina de l‘Estació.


El proper 12 d’octubre es celebrarà la 54a trobada de l’Hospitalitat de Lourdes de Girona, que espera aplegar més de 300 persones de la demarcació de Girona. La missa serà a Cassà de la Selva a les 12:30h amb el bisbe Francesc, i a les 14h es celebrarà el dinar de germanor al local Polivalent de Llagostera, que acabarà amb algunes actuacions musicals. El dinar està obert a tothom amb menú per a joves i mainada. Per més informació podeu contactar amb els organitzadors enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé trucant al 630976436. Podeu veure el programa aquí.