ELPOLLTV

Dic26062024

Back Estàs aquí:Inici Notícies

Notícies

Dijous, 18 Gener 2018 13:29

Sotrac nominat als Premis Enderrock 2018

Publicat per

El grup llagosterenc Sotrac, que va treure el seu primer disc titulat ‘Sota el roure’ (RGB Suports, 2017) el passat 6 d’octubre, ha estat nominat als Premis Enderrock 2018 dins les següents categories:
- Millor disc de pop-rock
- Millor cançó de pop-rock amb "Immortals"
- Millor videoclip amb "Immortals"

Aquests premis, atorgats per la Revista Enderrock, se celebren anualment i reuneixen totes les publicacions musicals de l’any dividides en diferents categories (pop/rock, jazz, cançó d’autor, etc.). Després de conèixer el veredicte de la crítica, ja s’ha obert la votació popular per tal de conèixer quins són els grups més apreciats pels oients. Com en l’any anterior, la votació popular està formada per 3 fases, la primera de les quals finalitza aquest diumenge 21 de gener.
Des de Sotrac, tot i ser conscients de la dificultat, estan fent tot el possible per arribar a la segona ronda i ser un dels 10 grups més votats. Si voleu donar-los un cop de mà, cliqueu al següent enllaç


Tot i l’amenaça de pluja, aquest diumenge s'ha pogut celebrar amb normalitat la trenta-dosena edició de la Festa de Sant Antoni. Desenes de cavalls i diverses carrosses han participat a la cercavila pels carrers del municipi fins a la plaça Catalunya on Sant Antoni ha batejat els animals. La festa ha finalitzat amb una exhibició d'habilitat amb cavall i carro a l'esplanada del local polivalent.
Degut a la possibilitat de pluja prevista per diumenge, els organitzadors de la Festa de Sant Antoni han decidit traslladar l’esmorzar dels genets, la sortida i l’arribada de la cercavila al local polivalent. Com a novetat, enguany la Missa es trasllada a les 7 de la tarda del dissabte. A les 9:30 hi ha prevista la concentració i esmorzar i a les 11, la sortida de la cercavila de carrosses i cavalls pels carrers del poble fins a la plaça Catalunya on a partir de les 12 es beneiran tots els animals. Els actes finalitzaran a les 13 amb una exhibició d'habilitat amb cavall i carro. Durant l’audició de sardanes es sortejaran importants premis.
El torneig de 12 hores de Futbol Sala, organitzat per la Comissió de Festes de Llagostera el passat mes de desembre, ha recaptat un total de 362´44 € que s’han destinat íntegrament a Fundació La Marató de TV3. El torneig va disputar-se el passat 23 de desembre on hi van participar 8 equips.
Durant 10 anys l’Associació Dones d’Arreu ha estat organitzant , entre moltes altres activitats, els actes de cada 8 de març (Dia Internacional de les Dones) i cada 25 de Novembre (Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones) amb el suport de l'Ajuntament de Llagostera i altres entitats del poble que hi han col.laborat. Per diversos motius no podem continuar responsabilitzant-nos de portar la iniciativa i organització d'aquests actes. Aquesta decisió ja ha estat comunicada a l’Ajuntament de Llagostera. Ens agradaria que aquests dos esdeveniments tan assenyalats en el nostre calendari es poguessin continuar duent a terme. Dones d’Arreu ens oferim, si cal, a col·laborar perquè sigui així.

Associació Dones d’Arreu


A Llagostera s’ha constituït una nova entitat que pretén vetllar pels gats i els gossos abandonats i/o maltractats. Sota el nom “Oportunitat 4 potes”, l’àmbit d’actuació de l’entitat es centre en els municipis de Llagostera, Caldes de Malavella i Cassà de la Selva. En aquests moments l’entitat cerca voluntaris i cases d’acollida que es vulguin fer càrrec d’animals necessitats i en especial la col·laboració d’empreses, ja sigui amb donacions o cedint material de construcció, pintura, tancats....

Els seus promotors, amb la Pilar Argelina i l’Aina Larios al cap davant, han explicat que el seu objectiu és poder crear un refugi per aquests animals a Llagostera i facilitar-ne així, la seva adopció, entre els veïns de les comarques gironines.

Per a contactar amb l'entitat ho podeu fer des del Facebook o bé enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


La Policial Local de Llagostera s'ha sumat a la campanya solidària #pelsvalents que lluita contra el càncer infantil amb la venda d’escuts solidaris. La campanya pretén recaptar fons a partir de la venda d'escuts policials de roba a un preu de quatre euros. Aquesta setmana s’han començat a vendre directament des de la comissaria de policia, l’ajuntament i diversos establiments comercials del municipi. Tots els beneficis es destinaran íntegrament al Sant Joan de Déu Pediàtric Càncer. De moment s’han posat a la venda 500 unitats. Coincidint amb la Festa de Sant Antoni, aquest proper diumenge hi haurà una parada on es podran adquirir.
United Caps, l’empresa líder de fabricació de taps de plàstic ubicada a Llagostera i coneguda com a l’antiga fàbrica de Can Pascual, començarà les obres d’urbanització del sector denominat Sud-10. L’Ajuntament de Llagostera ha adjudicat les obres a l’empresa Massachs Obres i Paisatges S.L.U. per un import de 313.303,47 euros.

El cost de les obres aniran a càrrec de United Caps, propietari únic del sector. Es preveu que les obres comencin aquest dimarts 9 de gener amb un termini d’execució de 4 mesos i permetran, entre d’altres, millorar els accessos a l’empresa. Com a resultat d’aquestes obres l’Ajuntament disposarà d’una parcel·la destinada a equipaments, dues parcel·les destinades a zona verda i una parcel·la edificable, tal i com ha explicat l’alcalde Fermí Santamaria.

El director General de la planta de United Caps a Llagostera, Laurent Amet, s’ha mostrat molt satisfet “que després de tants anys de tramitació” l’obra pugui tirar endavant.

Els Mossos d’Esquadra, amb el suport de la Policia Local han intervingut un total de 2.600 plantes de marihuana a Llagostera. Els fets van tenir lloc divendres 5 de gener quan la Policia Local va rebre l’avís que sortia molt de fum de l’interior d’una casa situada al carrer Rem de la Urbanització Llagostera Residencial. Fins al lloc dels fets s’hi van dirigir una patrulla de la Policia Local i una dotació dels Bombers de la Generalitat, que van poder comprovar com a l’interior de l’habitatge hi havia una gran quantitat de plantes de marihuana i un sistema de ventilació. Davant de la troballa, la Policia Local va comunicar-ho als Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació i del desmantellament de la plantació amb la col·laboració de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Llagostera. Segons fonts de la Policia Local, el llogater de la casa és un home de nacionalitat búlgara que de moment no ha pogut ser detingut com a presumpte responsable de la plantació.
Diumenge, 07 Gener 2018 08:30

Pedregada a Llagostera

Publicat per
Llagostera s’ha llevat aquest matí amb els carrers blancs. Quan passaven pocs minuts de dos quarts de vuit del matí ha començat una tempesta, amb llamps i trons acompanyada de pedra, que ha deixat els carrers i camps del municipi ben blancs de calamarsa. La tempesta ha durant poc més de 10 minuts.