ELPOLLTV

Dic26062024

Back Estàs aquí:Inici Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dimecres, 22 Juny 2016 11:33

Consells per a una revetlla segura

Per Sant Joan, adults i nens fan ús de material pirotècnic i encenen fogueres. Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l‘ús d‘aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural. Presteu atenció als consells que trobareu a aquest enllaç.


 

Dilluns, 20 Juny 2016 13:00

Revetlla de Sant Joan

Llagostera es prepara per celebrar la revetlla de Sant Joan. A les 21h s'encendrà la foguera de Sant Joan amb la Flama del Canigó procedent del Castellet de Perpinyà. L'acte comptarà amb la lectura per part de l'hereu i la pubilla del manifest de la Flama del Canigó.
A continuació es farà el sopar-ball organitzat pel Club Patinatge Llagostera al Parc de l'Estació. Venda anticipada de tiquets per al sopar, a la llibreria Sureda i al pavelló municipal.
Per més informació podeu consultar els cartells adjunts.


El divendres 11 de juny, els alumnes del Projecte Singular de  l’Institut de Llagostera, van anar al Cosmocaixa a recollir el premi menció especial “Aquí en parlem” pel projecte "Que no et venguin fum + Mesurant el fum del nostre Institut ".

Deu instituts d'arreu de Catalunya van ser guardonats, un en l'àmbit social, un en l'àmbit científic, un en l'àmbit artístic, cinc premis interdisciplinaris i dues mencions especials. Una jornada d'intercanvi d'idees i de projectes entre els alumnes i entre els professors dels diferents instituts, una jornada molt interessant i enriquidora.

El premi va ser un kit per fer ràdio a l'institut.


Dimarts, 14 Juny 2016 17:57

VIII Festa del Segar

Un any més Llagostera celebrarà la tradicional Festa del Segar, organitzada pel col·lectiu de segadors i segadores del municipi. La jornada arrencarà dissabte 18 de juny a les 5 de la tarda amb una demostració del segar en les diferents modalitats, tal com s'ha fet des dels anys 40 fins a l'actualitat.

No hi faltarà el concurs d'estirar la corda, inflables per la mainada, una cantada d'havaneres amb Els Panxuts i un sopar popular. Els tiquets pel sopar poden adquirir-se a la Llibreria Sureda o a Cal Degollat fins dimecres 15 de juny.

Totes les activitats es realitzaran a la zona del polivalent.


Dilluns, 13 Juny 2016 12:18

Club de lectura infantil d’estiu

La Biblioteca Julià Cutiller ha organitzat per aquest juliol un club de lectura dirigit a nens i nenes d’entre 9 i 12 anys.

Les inscripcions s’obren el dilluns 20 de juny.


El proper dissabte 18 de juny l’escola Lacustària organitza la festa de final de curs. A partir de les 18h la mainada podrà gaudir de jocs de cucanya i d’altres activitats organitzades pels alumnes de l’escola.

L’acte clourà amb un sopar i disco mòbil.

Els tiquets per sopar es poden adquirir a l’AFA Lacustària, la Llibreria Sureda i a la consergeria de l’escola fins el 14 de juny.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


El proper dijous 9 de juny a les 19h, a la sala polivalent de la Biblioteca, hi haurà la presentació del llibre “El roure dels penjats” de Marian Vayreda, publicat per Lapislàtzuli, a càrrec de Jordi Galves, escriptor, i Jon López de Viñaspre, editor.


Dimecres, 08 Juny 2016 18:36

Nova edició del mercat de brocanters

Dissabte 11 de juny s’organitza a la Plaça de Catalunya una nova edició del mercat de brocanters mensual de 9h a 13.30h. Hi podreu trobar tota mena d’antiguitats, llibres, numismàtica, joguines, minerals, mobles i altres articles de qualitat.
El mercat és una iniciativa del Casino Llagosterenc i Joan Ferrer amb la voluntat d’instaurar-se com a mercat de referència a la zona.


Dimecres, 01 Juny 2016 14:19

Sortida infantil del Bell Matí

El Bell Matí organitza una nova sortida de la seva secció infantil. Aquesta vegada l’excursió serà el diumenge 5 de juny als Aiguamolls de l’Empordà.

És important inscriure’s per participar-hi enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Per més informació podeu consultar el cartell al següent enllaç.


 

El dimecres 1 de juny es durà a terme al camp de futbol municipal la cloenda de la temporada 2015/2016 de l’escola d’esport.

A partir de les 17.30h es duran a terme exhibicions dels alumnes i activitats per la mainada.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.