ELPOLLTV

Dic03072024

Back Estàs aquí:Inici Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dissabte, 30 Gener 2016 21:20

Empat a 0 del Llagostera a casa

El Llagostera ha disputat el partit corresponent a la vint-i-tresena jornada de lliga al Municipal de Palamós – Costa Brava contra el Lugo.

L’equip s’ha mostrat més fort durant la primera part, no obstant no ha tingut oportunitats de marcar.

El partit ha destacat pel debut de Natalio, el darrer fitxatge de la U.E. Llagostera que ha sortit d’inici.

Podeu llegir la crònica del partit aquí.

El proper partit es jugarà el diumenge 7 de febrer contra l’Alavés al Mendizorroza.

Font: U.E. Llagostera


Dilluns, 14 Desembre 2015 21:03

Carns Esteve escalfa motors per Nadal

Si aquest Nadal no teniu ganes de cuinar a Carns Esteve hi trobareu opcions per tots els gustos. Si voleu carn hi trobareu pollastres farcits, canelons i ànec amb peres entre d’altres. Si sou més de peix, podeu provar els calamars farcits, el salmó fumat o les vieires farcides de marisc. Feu un cop d’ull a la carta a continuació.

A més a més, a Carns Esteve hi podeu trobar lots de productes de gran qualitat per fer regals. Aquest Nadal, demaneu als reis productes artesans fets a Llagostera, segur que us agradaran! I si no podeu esperar als reis, també realitzen paneres i lots per a totes les butxaques.

L’entrepà és l’esmorzar o berenar més saludable i fàcil de preparar per a la mainada. Per això, Carns Esteve posa a la disposició dels seus clients sobres amb embotits de tota mena tallats i envasats al buit. D’aquesta manera, podem fer un entrepà amb un tres i no res!
I no només els nens mengen entrepans a l’escola, molts adults també s’enduen un entrepà a la feina, ja sigui per esmorzar o per berenar, l’entrepà sempre és una bona opció!
Carns Esteve ens ho posa més fàcil: sobres de fuet, catalana, pernil, formatge.. tot fet per ells de manera tradicional i natural. Passeu a descobrir el nou raconet amb productes ja tallats per preparar un bon entrepà!


 

 

Divendres, 16 Octubre 2015 09:30

El Llagostera es classifica per la Copa del Rei

La Unió Esportiva Llagostera va jugar ahir al vespre el partit corresponent a la tercera ronda classificatòria per a la Copa del Rei contra el Saragossa. El partit fou intens i força disputat acabant amb victòria llagosterenca per 1 a 2. La sort no va anar de cara al Saragossa que va fallar un penal i va regalar un gol en pròpia porta l’últim minut de partit.
Podeu llegir la crònica del partit al següent enllaç.

Font: U.E. Llagostera

Darrera actualització:

El sorteig dels setzens de final de la Copa del Rei de futbol ha aparellat el Llagostera amb el Deportivo de la Corunya i, per tant, l'equip d'Oriol Alsina tornarà a Galícia, on fa més de quatre anys hi va aconseguir l'ascens a Segona B. L'anada, el dia 2 de desembre a Palamós, i la tornada, el 16 del mateix mes, a Riazor. 

Diumenge, 04 Octubre 2015 19:20

Golejada de la U.E. Llagostera davant l’Elx

El Llagostera ha guanyat avui al Municipal de Palamós – Costa Brava el partit corresponent a la setena jornada de lliga. Els locals han derrotat a l’Elx Club de Futbol per 4 gols a 1. Després de l’empat contra el Girona la setmana passada, els d’Oriol Alsina s’han posat les piles i han jugat un gran partit.
Aquesta victòria permet al Llagostera sumar 7 punts i col·locar-se en la posició 18 de la taula classificatòria.
Podeu consultar el minut a minut del partit aquí.

Dilluns, 28 Setembre 2015 12:53

El derbi gironí acaba amb empat

El Girona i el Llagostera varen jugar ahir el primer derbi de la temporada que va acabar amb empat a dos. Si bé el Girona es va avançar en el marcador, el Llagostera va jugar molt intensament i fou capaç d’igualar el primer gol i el segon in extremis al minut 86.
Podeu llegir la crònica del partit aquí.

Font: U.E. Llagostera

La Unió Esportiva Llagostera ha disputat avui el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga davant d’unes 1.500 persones al Municipal de Palamós – Costa Brava. Tot i fer un bon plantejament i un bon joc, els canaris han guanyat el partit per 0 a 2 amb gols de Suso.
Podeu veure el minut a minut aquí.

El Llagostera es va tornar a enfrontar ahir a un Albacete més crescut que fou capaç de vèncer a l’equip per un gol de penal dubtós.
Els d’Oriol Alzina varen jugar els últims minuts de partit amb el porter René lesionat ja que havien exhaurit la possibilitat de canvis.
Podeu llegir la crònica del partit aquí.
Font: U.E. Llagostera

Casas, barcelonista des de ben petit, forma part de l’equip que es presenta amb en Joan Laporta com a cap de llista per les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona del proper dissabte 18 de juliol.
En Joaquim, jugador del Llagostera dels 6 als 20 anys, és actualment conseller delegat de Nàutica Casas, S.A. Quan va rebre l’oferiment de participar en aquest procés, no va dubtar ni un moment en acceptar-ho, doncs per un barcelonista com ell és un honor.
Des del Poll TV hem parlat amb en Joaquim i li hem demanat que es “mullés” i fes una petita predicció del resultat. La seva opinió és la següent:
Laporta 35%
Bartomeu 30%
Benedito 22%
Freixa 13%


Diumenge, 07 Juny 2015 20:31

Última victòria del Llagostera

El Llagostera ha consolidat aquest any el seu ascens a Segona A. Després d’acariciar el play-off d’ascens a primera, el Llagostera ha acabat la temporada amb una merescudíssima novena posició. Amb una segona volta completament brillant, l’equip ha aconseguit mantenir-se en la zona alta de la taula classificatòria.

Avui, en un partit on cap equip es jugava res, el Llagostera ha guanyat per 2 a 4 al camp del Real Valladolid.

Des del Poll TV felicitem a tot l’equip per la temporada feta i esperem que segueixin així el proper any!