ELPOLLTV

Dic03072024

Back Estàs aquí:Inici Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Després d’abandonar la lluita per jugar el play-off d’ascens a primera, la Unió Esportiva Llagostera ha perdut aquest cap de setmana el partit jugat al Municipal de Palamós – Costa Brava.

Contra el Mirandés, un rival directe, l’equip gironí no va tenir prou punteria i va perdre per la mínima (0 a 1).

Aquesta derrota deixa a l’equip en 10ena posició amb 54 punts.


 

 

Divendres, 29 Maig 2015 17:25

Espectacle de moda

 

El Casino Llagosterenc ha organitzat pel diumenge 31 de maig una desfilada de moda amb una exhibició del grup “Ball actiu”.

L’acte tindrà lloc a les 19h i tindrà un preu de 5€.


 

 

 

 

La Unió Esportiva Llagostera ha convocat per les properes setmanes tres jornades d’accés al futbol base de l’equip. Les jornades estan organitzades de la següent manera:

Divendres 5 de juny:

Categoria Aleví i Infantil: de 17.30h a 19h

Categoria Cadet i Juvenil: de 19h a 20.30h

Dilluns 8 de juny:

Categoria Infantil: de 19h a 20h

Categoria Cadet: de 20h a 21h

Dijous 11 de juny:

Categoria Aleví: de 19h a 20h

Categoria Juvenil: de 20h a 21h

Per apuntar-se cal omplir el formulari que trobareu aquí i enviar-lo a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Dimarts, 26 Maig 2015 21:20

Espectacle infantil i xocolatada

Aquesta tarda la mainada llagosterenca s’ho ha passat d’allò més bé amb l’espectacle “Atlètic Pànxing Gim de la companyia Pa Sucat.

Després de l’espectacle s’ha fet una xocolatada que ha tingut molt èxit.


 

 

Dimarts, 26 Maig 2015 13:00

Tallers per a grans i petits

 

Aquest matí Llagostera en flor ha organitzat a la Plaça de la Llibertat Tallers per a totes les edats. Als tallers hi ha assistit els avis de la residència Josep Baulida i un grup de la Fundació Ramon Noguera.


 

 

 

 

Aquesta tarda Llagostera en Flor ha organitzat una visita guiada per la mostra floral del poble i els patis guarnits. La visita ha començat a la plaça del Castell i ha recorregut sobretot el nucli antic on s’hi ha pogut veure grans manualitats.


 

 

Aquest migdia s’ha inaugurat a l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol l’exposició dels treballs dels alumnes i l’exposició dels cartells de la Festa Major.


 

 

 

 

 

 

Una de les activitats destacades del programa de la Festa Major del dia d’avui ha estat la pujada al campanar. Durant dues hores, els visitants han pogut pujar-hi i gaudir d’unes fantàstiques vistes.

L’activitat ha estat organitzada per Llagostera en Flor i el Grup Excursionista Bell-Matí.


 

 

Diumenge, 24 Maig 2015 22:46

Les Flash Girls triomfen amb el Flashmob

Avui a les 21h la pista esportiva de Llagostera s’ha omplert de balladors i balladores per a ballar el quart Flashmob. Enguany la cançó ha estat Wicked Wonderland de Martin Tungevaag.


 

 

Diumenge, 24 Maig 2015 19:48

Èxit del Taller de Circ

El grup Tot Circ ha organitzat avui al parc de l’Estació un taller de circ per a la mainada. El taller ha tingut molt èxit i els nens i nenes s’ho han passat d’allò més bé aprenent tècniques de malabars o plats xinesos entre d’altres.