Una de les novetats d’enguany ha estat la recreació d’un bosc a l’interior de la Sala de Plens on s’ha pogut visitar una exposició de bolets naturals, gràcies a les entitats Llagostera en Flor, el Grup Excursionista Bell-Matí , Cooperativa Idària i Vivers Can Ragolta.
Per complementar l’oferta gastronòmica de la fira, fins al proper 10 de novembre, l’Associació de Restaurants del municipi participa a la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet on un total de 9 restaurants ofereixen menús amb el Bolet com a principal ingredient. Els restaurants que hi participen són: Els Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Ca l'Artau, Cal Degollat, la Taverna d'en Pou i Can Bufí. Els preus dels menús oscil·len entre els 25 i els 70 euros.
Tot i que no s’han vist les riuades de gent d’altres anys, sense cap mena de dubte la Fira del Bolet posiciona el municipi com un clar referent a la comarca i serveix d’excusa perfecte per mostrar Llagostera i la seva oferta cultural, gastronòmica i comercial als visitant forasters. Ara toca fer balanç i començar a treballar en l’edició de l’any vinent.
Comentaris