Dicanal es una empresa avalada amb 20 anys d’experiència, dedicada a la instal.lació de canals i baixants pluvials, dipòsits per recuperar l’aigua de la pluja, estalvi energètic i fabricació de barrets de xemeneia.

 

Dicanal - Canals pluvials
Dicanal - Canals pluvials

 

 

 

#

Canals pluvials

Les nostres canals es caracteritzen per tenir una gran solidessa, aconseguida gràcies a una técnica especial de perfilat, que la fa més resistent.Es una canal sense juntes, fabricada amb bobina continua al mateix lloc de la instal.lació en un taller móbil, cosa que la fa totalment estanca.L'alumini es prelacat, amb pintura de 30 micres i un procés de pintat que garanteix els materials per 25 anys.Els diferents models i colors que oferim están dissenyats perquè no es trenqui l'armonia estètica de la vivenda.

#

Barrets de xemeneia

Amb la marca VENTILAC, ens dediquem a la fabricació, a mida, de barrets de xemeneia .Tant poden ser estàtics com mecànics, i sempre utilitzem materials de primera qualitat: alumini pre-lacat de 1.5mm, acer inoxidable de 0.8mm, coure natural de 0.8mm, etc. La nostra metodología ens permet fabricar desde barrets standard fins a barrets de formes irregulars o de grans dimensions, conservant sempre les característiques de ventilació de la xemeneia. Disposem de la certificació de l'assaig realitzat per APPLUS. Venda online

#

Cuvertina

La nostra empresa, Dicanal, es líder al mercat en la instal.lació de cubremuret en continu, la 'cuvertina”. Amb una perfiladora i a peu d'obra, fabriquem els perfils de cuvertina en continu i a mida, amb el material que esculli el client, ja sigui alumini, xapa prelacada, zenc o coure natural.

Cornisa

La canal pluvial model cornisa es fa en dues mides, desenvolupament 300 i 400. Es fabrica en continu (sense juntes) en el mateix lloc de la...

+34 972 110 995
C/ Mossèn Gelabert, 16
17240 Llagostera (Girona)
Tel: +34 972 110 995
Fax: +34 972 117 456
dicanal@dicanal.com