ELPOLLTV

Div15032024

Back Estàs aquí:Inici Avís Legal

Avís Legal

El portal elpolltv.cat és una iniciativa conjunta de la Associació Plataforma d'Opinió per Llagostera El Poll amb CIF G17898925  (en endavant El Poll) i l'Associació Audiovisuals Llagostera amb CIFG55075675 (en endavant ALL) . La seva missió principal es d'informar i crear opinió sobre determinats temes d'interès local, proposats pels propis administradors de la web com pels mateixos usuaris. L'accés als serveis d'aquest Portal Informatiu  és gratuït per als seus usuaris. Generalment, la utilització dels serveis informatius de El PollTV no exigeix la prèvia subscripció o registre per part dels usuaris. De tota manera, hi ha serveis com per exemple la participació en el fòrum o la subscripció a butlletins,  en què cal registrar-se com a usuari de El PollTV. Aquest registre es farà en la forma que s'indiqui expressament en el servei i lesdades es tractaran únicament amb les finalitats i les garanties indicades enels avisos dels formularis, vetllant en tot moment pels principis que regulala legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. En aquest sentit El PollTV només recull de manera obligatòria les dades imprescindibles per oferir els serveis del portal i garantint en tot momentles mesures adequades per aconseguir la seguretat i la integritat legalment previstes per a cada tipus de fitxer. Tota la informació i les dades de caràcter personal que l'usuari faciliti en els formularis per a la subscripció dels serveis ha de ser pròpia i certa. L'usuari és l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci i dels perjudicis que causi a El PollTV o a tercers per la informació que faciliti. El PollTV ha de tractar les dades conforme a la legislació vigent en cada moment garantint la confidencialitat i l'exercici dels drets dels usuarissubscrits. ElPoll i ALL posen a disposició dels usuaris els continguts i els serveis que es localitzen www.elpolltv.cat <http://www.elpolltv.cat> / com . En cas que les informacions procedeixin de fonts externes, se'n farà constar laprocedència, el mitjà o qualsevol altra informació relativa al seu origen. L'usuari es compromet a utilitzar els serveis i la informació facilitada en el portal de El PollTV sota els criteris de la bona fe i respectant, en totcas, els principis d'ús generalment acceptats sense contravenir l'ordre públic i la legislació vigent.

Pel que fa a la Participació en fòrums, xats, comentaris a les noticies. Tant els usuaris que participen en els xats i fòrums (registrats i noregistrats) i envien comentaris com els que només visualitzen la informacióes comprometen a complir i acceptar les següents normes bàsiques deconducta:a) Respectar les opinions de la resta dels participants al fòrum, tot i no compartir-les.b) Abstenir-se d'insultar o utilitzar un llenguatge ofensiu, racista, violent o xenòfoc, ni de realitzar cap conducta contrària a la legislació vigent i a l'ordre públic. c) No enviar cap contingut amb "copyright" sense el permís del propietari.Si es considera oportú facilitar continguts d'internet amb "copyright", cal escriure la URL completa perquè els altres usuaris puguin enllaçar-hi idescarregar-se els continguts des de la pàgina propietària.d) Publicitat: no es permet enviar continguts promocionals i/o publicitaris.e) "Spam": no es permet utilitzar el correu electrònic dels participants perenviar comunicacions no autoritzades. ElPoll i ALL declinen tota responsabilitat pel mal ús que es pugui fer i no necessariament comparteix els comentaris que es puguin fer. Així mateix elPollTV es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que no segueixi aquestes normes generals o les particulars dels xats i fòrums. Igualment, nose'n fa responsable de l'incompliment per part dels usuaris, ni de lesconseqüències d'aquest incompliment. L'usuari és l'únic responsable de les infraccions en què pugui incórrer odels perjudicis que pugui causar per la utilització de la web, de manera queel titular de la web, els seus col·laboradors, els col·laboradors, els possibles empleats i els representants queden exonerats de qualsevol classe de responsabilitat que es pogués derivar per les accions de l'usuari. El titular de la web utilitzarà tots els esforços i mitjans raonables perf acilitar informació actualitzada i fefaent a la web, però, no obstant això, el titular de la web no assumeix cap garantia en relació amb l'absència d'errors, o de possibles inexactituds i/o omissions en cap dels continguts accessibles a través d'aquesta web.

L'usuari és l'únic responsable davant de qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extra judicial, iniciada per terceres persones contra el titular de la web basada en la utilització per part de l'usuari de la web.

En el seu cas, l'usuari assumirà totes les despeses, els costos i les indemnitzacionsque siguin irrogats al titular del web amb motiu d'aquestes reclamacions o accions legals.

 

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
  • No s'han trobat comentaris