ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Reunió de la Junta Local de Seguretat
Divendres, 01 Febrer 2013 17:14

Reunió de la Junta Local de Seguretat

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Moment de la reunió Moment de la reunió Marc Sureda

Aquest divendres s'ha reunit a Llagostera la Junta Local de Seguretat on hi han assistit l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, el sergent de la Policia Local, Joan Linde i el Director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona Albert Ballesta juntament amb diversos comandaments de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra.
Ambdós cossos han presentat les seves respectives memòries i han destacat la bona entesa i compenetració en les actuacions conjuntes realitzades dins del terme municipal de Llagostera. 
Durant la Junta també s’han comentat diversos aspectes referents a l’augment dels robatoris amb violència registrats a municipis gironins i als protocols d’evacuació de les urbanitzacions en cas d’incendi forestal, en especial de les de Selva Brava i Font Bona.
Pel que a l’augment dels robatoris s’ha reforçat la presència policial i s’ha destacat la importància de la col·laboració ciutadana tant per resoldre casos com per intentar evitar-los. En aquest sentit ja s’ha reforçat i incrementat la informació i els consells de seguretat. 

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.