ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Programació de Sant Jordi a Llagostera
Dilluns, 22 abril 2013 08:25

Programació de Sant Jordi a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Aquest dimarts 23 d'abril es celebra com cada any la diada de Sant Jordi. A Llagostera les activitats començaran avui a les 20 h del vespre amb la presentació del llibre Crònica d'uns anys grisos: Llagostera 1939-1954 de Josep Maymí.

Demà dimarts la Plaça Catalunya acollirà a partir de les 10 h parades de llibres i roses dels centres educatius i entitats.  A les 18 h, també a la Plaça Catalunya, hi haurà animació infantil a càrrec de Quina Xerinola. També s'exposaran els punts de llibre que han participat al XII Concurs de punts de llibre de la Biblioteca Julià Cutiller i se n'entregaran els premis, així com també els de categoria infantil del XVIII Concurs literari Sant Jordi 2013.

A les 19.30 h al Teatre del Casino Llagosterenc es lliuraran els premis de les categories juvenils i adults del XVIII Concurs literari de Sant Jordi, així com el premi del Microconcurs de relats i poesia de l'Espai Jove Ca La Viudi. L'acte acabarà amb una lectura de poesies de Salvador Espriu a càrrec del grup de teatre TET i d'un concert del Cor Jove de l'Escola de Música. 

Podeu consultar la programació des de l'arxiu adjunt més avall. 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.