ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices La Junta Local de Seguretat es reuneix i demana confiança en les forces de seguretat
Dimarts, 11 Juny 2013 22:00

La Junta Local de Seguretat es reuneix i demana confiança en les forces de seguretat

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquest dimarts s’ha reunit a Llagostera la Junta Local de Seguretat. En relació als tres robatoris amb violència registrats durant el primer semestre del 2013 a Llagostera, l’alcalde, Fermí Santamaria i el Director de Serveis Territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta, han volgut transmetre un missatge de confiança en la investigació que s’està duent a terme per part dels Mossos d’Esquadra i han demanat no interferir amb manifestacions i suposicions.     

Així mateix s’ha destacat el reforç de la vigilància i la presència policial al municipi tant pel que fa al patrullatge mixt entre Policia Local i Mossos d’Esquadra com amb l’increment de controls als accessos i sortides del municipi i a l’interior del terme municipal.

Paral·lelament, per part de Policia Local i dels Mossos d’Esquadra es seguirà treballant amb mesures preventives com la formació mitjançant xerrades obertes a la població en general i en especial a les urbanitzacions i zones rurals amb xerrades sobre consells de seguretat a tenir en compte i la importància de la col·laboració ciutadana.  

Durant al Junta s’ha destacat també l’estreta i bona col·laboració i coordinació que hi ha entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

A la Junta Local de Seguretat hi han participat el Director de Serveis Territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta,  l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, el comissari en cap de la Regió Policial de Girona, Joaquim Belenguer, l’Inspector en cap de l’ABP Gironès-Pla de l’Estany, Xavier Domènech, el cap d’investigació de l’ABP Gironès-Pla de l’Estany, Miquel Àngel Cherino i el sergent de la Policia Local de Llagostera, Joan Linde.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.