ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Poblemàtica amb les defecacions de gossos al carrer
Dilluns, 17 Juny 2013 08:40

Poblemàtica amb les defecacions de gossos al carrer

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

L’Ajuntament de Llagostera estudia la possibilitat de realitzar una campanya per tal de conscienciar als propietaris dels gossos sobre la importància de recollir les defecacions dels animals dels carrers.

En declaracions al Poll TV, l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha parlat sobre el greu problema que representen les defecacions de gossos als carrers, no només pel fet que “fan lleig” sinó que també representen un important focus d’infecció pels nens i nenes que juguen als parcs infantils i que se les poden trobar.  

Santamaria també ha recordat que els animals han d’estar censats i que el seny l’ha d’imposar l’amo, que té tot el dret a passejar pel poble amb el gos però que a la vegada té l’obligació de recollir-ne les defecacions perquè tothom pugui caminar tranquil·lament pels carrers.

Segons l’ordenança que regula aquest fet, l’Ajuntament pot posar sancions de fins a 300 euros als propietaris dels gossos que no recullin les defecacions dels animals.

Participants a la conversa

  • Convidat (fix)

    Permalink

    Em sembla perfecte l'acció de sancionar a qui no recolli les defecacions dels seus gossos,ja que jo en tinc un i de sempre que les he recollit, i fa molta rabia veure gent que es creuen importants a llagostera i es fan el despistat, igualment aquells gossos que no vagin lligats o en el cas de que siguin perillosos no vagin amb voçal.
    PD- Ja se que és molt drastic,pero jo abans de sancionarlos els shi donaría una segona oportunitat i nomès publicaría la seva cara a la web de llagostera. Com els criminals mes buscats.
    Ja veurieu com no ho tornerien a fer...

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.