ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Els treballadors de Correus a Catalunya recolliran aliments per a la campanya ‘La fam no fa vacances’
Dilluns, 17 Juny 2013 08:53

Els treballadors de Correus a Catalunya recolliran aliments per a la campanya ‘La fam no fa vacances’

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Amb el lema ‘Portem el teu ajut a qui el necessita’, els treballadors de Correus a Catalunya recolliran aliments del 17 al 21 de juny per col·laborar amb la campanya ‘La fam no fa vacances’ que la Fundació Banc dels Aliments està duent a terme durant aquest mes de juny.  

Seguint les indicacions del Banc dels Aliments, es recolliran productes bàsics per a la nutrició i que siguin perdurables: arròs, pasta, llegums (seques o cuites), conserves (preferentment de peix), oli, llet, sucre i, especialment, alimentació infantil (llet de continuació i farinetes).

Els treballadors de la companyia han organitzat un recapte intern en els seus centres de treball, però també fan una crida a la participació dels ciutadans.

 

Correus transportarà i lliurarà el recapte de treballadors i ciutadans fet a cada província, al respectiu magatzem del Banc dels Aliments, en el cas de Llagostera serà donat a Girona. 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.