Estrena en la pretemporada i en partit internacional

Publicat per
Valorar aquest article
(2 Vots)
Estrena en la pretemporada i en partit internacional Isaac Navarra

El Llagostera 2013/2014 s'ha estrenat aquest dimecres davant un rival de primer nivell: el Southampton anglès que juga la Premier League. Els blaugrana han saltat al terreny de joc amb un equip titular que només presentava dues cares noves respecte la temporada passada, Isaac Maldonado i Ritxi Mercader. Per part anglesa, Mauricio Pochettino ha donat minuts als jugadors menys habituals.

La primera meitat ha estat intensa i bastant igualada. Els visitants han disposat de les millors ocasions i al minut 27, Rodríguez avançava els Saints. A la segona part, l'exentrenador perico ha col·locat sobre la gespa un equip més competitiu mentre que Lluís Carrillo ha donat entrada a la resta de nous fitxatges d'aquesta temporada. En el segon temps, el domini per part del Southampton s'ha fet més evident. Tot i això, el Llagostera ha gaudit de bones ocasions i al minut 60 David Cano, després d'una bona rematada, feia pujar l'empat a un al marcador pels locals. Rodríguez vuit minuts més tard, ha marcat el segon gol del seu equip i també del seu compte particular establint l'1 a 2 final.

Cal destacar l'actuació del jove porter llagosterenc Nico Ratti que amb intervencions de mèrit ha evitat una derrota més àmplia.

El ritme del partit ha anat disminuint en el tram final a causa del cansament acumulat. Malgrat això, uns 600 espectadors han pogut gaudir d'un nou partit històric pel Llagostera.

LLAGOSTERA: Moragón, Barón, Vallho, Segarra, Enric Pi, Tito, Isaac, Masó, Eloy Gila, Pitu i Ritxi. (Ratti, Cunill, Cano, Marc García, Estruch, El Morabet, Barnils, Adriano, Aumatell, Nuha, Flores, Fullana i Mitjà).
SOUTHAMPTON: Kelvin Davis, Chambers, Fonte, Turnbull, Fox, Cork, Steven Davis, Ward-Prowse, Puncheon, Rodriguez i Guly. (Gazzaniga, Clyne, Schneiderlin, Wanyama, Shaw, Stephens, Lallana, Lambert, Lovren i Isgrove).
GOLS: 0-1 (27') Rodríguez. 1-1 (60') David Cano. 1-2 (68') Rodríguez.