Amanida del segar i batre, espaguetis de blat i sèpia amb salsa de pop, milfulls de cogombre i iogurt, cua de bou a la cassola amb rovellons, peix del dia a la brasa de carbó, rap al forn amb picada, muselina suau i patates panadera o amanida de pernil d’ànec amb parmesà són alguns dels plats que configuren els menús de la Cuina del Batre organitzada per l’Ajuntament de Llagostera i l’Associació de Restaurants del municipi.
La campanya ha començat aquest cap de setmana on hi participen 7 restaurants de Llagostera: Els Tinars, Ca la Maria, Can Cassoles, Cal Degollat, El Carril, Panedes i Ca l’Artau i s’allargarà fins el diumenge 28 de juliol, dia de la Fira del Batre que enguany arriba a la seva sisena edició. Els preus dels menús oscil·len entre els 22 i els 80 euros.
Podeu consultar el programa i menús de la campanya des de www.visitallagostera.com
Comentaris