ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Incendi en una parcel·la del carrer Pocafarina
Dissabte, 24 Agost 2013 15:06

Incendi en una parcel·la del carrer Pocafarina

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
Incendi en una parcel·la del carrer Pocafarina Ramon Soler

Aquest dissabte al migdia s'ha declarat un incendi en una parcel·la del carrer Pocafarina cantonada amb l'Avinguda Canigó. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions del Bombers de la Generalitat. Segons han declarat els Bombers l'incendi pot haver estat provocat ja que sobre del terreny no hi passa cap línia elèctrica ni s'han trobat restes de vidres. L'incendi s'ha iniciat al mig de la parcel.la i gràcies a la col.laboracio dels veïns i la ràpida intervenció de la Policia Local i els Bombers, s'ha pogut apagar sense problemes. Els Bombers han destacat que "al ser una parcel·la desbrossada facilita molt la feina i redueix molt el risc que l'incendi es propagui". L'alcalde de Llagostera Fermi Santamaria, s'ha personat al lloc de l'incendi i ha destacat també la importància que les parcel.les estiguin netes i desbrossades ja que aixi s'eviten riscos i ha agraït als veïns, efectius policials i bombers la seva col.laboració.

Mitjà

Participants a la conversa

  • Convidat (Sandra V.)

    Permalink

    Primer de tot, sort dels serveis d'emergència, dit això; Segur que l'incendi ha estat una imprudència, fa pocs dies al barri vaig apagar una borilla que havia al terre encesa (al costat de la rotonda del tractor, al costat de les parceles brutes d'herves seques...) De totes formes: les parceles hauríen d'estar netes de matolls secs i bruticia i no sempre és així malgrat tractar-se del nucli urbà. Ha estat un ensurt, a veure si serveix per millorar l'estat de les parcel·les no edificades.

  • Convidat (Joan, M. Àngels i Marc)

    Permalink

    Agraïm l’ajut dels veïns i la rapidesa amb la que els agents de la policia local i els bombers han actuat per extingir el foc. Ha estat molt important que la parcel•la estigués neta i per aquesta raó estenem l’agraïment als seus propietaris. Lamentem altrament, que hi hagi gent que pugui haver provocat aquest fet.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.