ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Reportatges L'alcalde al dia: "Propera obertura del supermercat Consum"

L'alcalde al dia: "Propera obertura del supermercat Consum" Destacats

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Si no hi ha cap entrebanc, el proper mes d’octubre s’inaugurarà un nou supermercat a Llagostera de la cadena Consum a l’Avinguda del Gironès, prop de l’Institut. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria explica quin ha estat el paper de l’Ajuntament per tal d’intentar que els treballadors del nou establiment siguin llagosterencs.

 

Participants a la conversa

  • Convidat (jordi)

    Permalink

    si es veritat com m'en dit que nomes i haura tres (3) persones de llagostera treballant... quines penalitzacions tindra el Supermercat, perque entenem que han tingut avantatges fiscals per obrir...
    Ho pot explicar?

  • Convidat (jo)

    Permalink

    Jo sé que tres o quatre son els que han de començar en breu a treballar i ara n'han agafat 3 més per que faltava personal, o sigui que en total son 6 o 7 persones de Llagostera. Com ve explica en Fermí, primer agafaran aquests per formar-los i després els que vagin entrant, que seran de Llagostera, seran els que acabaran la llista de treballadors del súper.

  • Convidat (Consumidora)

    Permalink

    Voleu dir que no us han venut bou per bèstia grossa?

  • Convidat (llagosterenc)

    Permalink

    I si resulta que agafen tres o quatre treballadors de Llagostera, fins i tot flotants com diu l'alcalde, però tres o quatre petites botigues de Llagostera han de donar de baixa un treballador que hi porta anys fixe, o tancar, quin resultat tenim. S'ha valorat això?.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.