ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices El supermercat Consum obre les portes a Llagostera
Dimecres, 02 Octubre 2013 09:24

El supermercat Consum obre les portes a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Demà dijous 3 d’octubre el supermercat Consum obrirà les portes a Llagostera. Aquest migdia es farà una pre-obertura a nivell intern que comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, així com de diversos directius de la cooperativa valenciana.

 El supermercat ubicat a l’Avinguda Gironès de Llagostera obrirà les portes al públic en el seu horari habitual, de 9:15 del matí a 21:15h del vespre. El nou supermercat disposa d’aparcament i ofereix servei a domicili. 

Participants a la conversa

  • Convidat (Polleta)

    Permalink

    Es curiós que amb el munt de gent qualificada que va presentar els seus currículums s'hagi agafat a dues familiars directes de membres polítics de l'ajuntament per treballar-hi. A part d'aquestes dues persones, quantes més de Llagostera hi treballaran? No deien els polítics que la condició era agafar gent de Llagostera?

  • Convidat (Miu)

    Permalink

    Jo pel que sé de familiar directe tant sols n'hi ha un. I de Llagostera son set.
    Evidenment ara no seran tots de Llagostera per que s'han de formar, però en un plaç de any, any i mig seran tots de Llagostera.
    No fa gaire va sortir un vídeo on en Fermí ho deia.

  • Convidat (Gall)

    Permalink

    Polleta, estàs molt ben informadeta o tens ganes de gresca? Quin problema hi veus? Estàs dient que les persones que han agafat no són del munt de gent qualificada? Aquest super és una empresa privada i agafarà a qui li convingui amb el compromís de prioritzar gent del municipi. En menys d'un any segur que la gran majoria seran de Llagostera, com passa en tots els supers del mundo mundial.

  • Convidat (Pitu de la Bruguera)

    Permalink

    No sé quanta gent de Llagostera treballarà al súper nou i suposo que faran el què més els convingui ja que, per més que hi hagi compromisos verbals amb l'Ajuntament, no deixa de ser una empresa privada. Una altra cosa és el fet que el mateix ajuntament del poble compri un Nissan nou per a la Policia Local... serà que no hi ha marques a Llagostera. Potser haurien de donar exemple.

  • Convidat (escarransit)

    Permalink

    De debó que feia falta al poble un supermercat com aquest? Tenim una Unió de Botiguers amb establiments per a tots els gustos, aquest super no entra en el concepte de Fem Poble. I a més a la zona urbana on s'ha ubicat.... que no hi havia lloc al polígon? Pel que fa als seus treballadors, més val que sigui tota la plantilla del poble!
    Crec que hagés estat molt millor preguntar al poble l'ubicació i la necessitat de fer aquest supermercat, ara ja és obert per més que diguem

  • Convidat (anònim)

    Permalink

    Una pregunta. I quantes accions té el senyor alcalde en aquesta cooperativa?

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.