ELPOLLTV

Dij04062020

Back Estàs aquí:Inici Notices Tret de sortida a les jornades gastronòmiques de la Cuina del Bolet
Dijous, 10 Octubre 2013 00:00

Tret de sortida a les jornades gastronòmiques de la Cuina del Bolet

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Ou eco escalfat amb crema de bolets, botifarra pinyonera amb pinetells, carpaccio d’ous de reig amb foie mi-cuit, carpaccio de ceps, amanida de pernil d’ànec i figues amb bolets confitats, crema de carbassa amb bolets, croquetes artesanes de bolets i creppe de peus de porc amb trompetes de la mort són alguns dels plats que formen part del menú de la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet que comença aquest dijous 10 d’octubre i s’allargarà fins al 3 de novembre. Un total de 8 restaurants llagosterencs hi participen on els bolets són els principals protagonistes. La campanya està organitzada conjuntament per l’Àrea de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera i l’Associació de Restaurants del municipi. Els restaurants que hi participen són: El Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Can Panedes, Ca l’Artau i Cal Degollat. Els preus dels menús oscil·len entre els 21 i els 70 euros. Més informació a www.firabolet.com

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK